JESSY Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Данче*, Дијана., Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Mozak. Kaludjerovic Sreten, Ленка* and Давор73 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Муж... Kaludjerovic Sreten, Sanja Т., звончица and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jakov Edeski Написано Јул 23, 2015 Пријави Подели Написано Јул 23, 2015 Муж... Masala,svaka cast!Nek sam i ovo negde procito,pa makar! Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 What on earth can you do with a degree in theology? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 AKo se tema odnosi na to ko mi nedostaje od forumaša, onda su to : Meda, VSI, Martirije, Margareta, Oglo,Šangaj,Anastasija,NatašaB, Zorica ex Mileva, Odahviling i sigurno još neki,trenutno ne mogu da ih se setim. Kaludjerovic Sreten, Драшко and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 Недостаје ми Тајвин Ланистер. Иван Ивковић and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
lab_man Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 Mnogi ljudi mi nedostaju, što upokojeni, što oni koji su zbog preseljenja ili načina života koji živimo, jednostavno izašli iz moga života. I u svakom trenutku trebamo da budemo zahvalni Bogu na svakom srodniku, prijatelju, poznaniku, jer nikada ne znamo da li je taj susret sa nekom osobom zapravo poslednji. Дијана., Kaludjerovic Sreten, Goku and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 Masala,svaka cast!Nek sam i ovo negde procito,pa makar! То само док дође, после ћу једва да чекам да оде опет ... па ће после опет да ми недостаје и тако у круг... Jakov Edeski, Sanja Т., JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 @, totalno te kapiram..... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јул 24, 2015 Пријави Подели Написано Јул 24, 2015 @ЈЕSSY То ти причам, слатка моја JESSY је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Kad je rec o nedostajanju... MILKA CANIC Zero and Давор73 је реаговао/ла на ово 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јул 27, 2015 Пријави Подели Написано Јул 27, 2015 Kad je rec o nedostajanju... MILKA CANIC Dobro veče 8086.gif @Tema: Nedostaju mi obično ljudi koji odu, nedostaju mi onda kad straha ne izostaje, nedostaju mi kada izgubim slobodu u ljubavi, nedostaju kad ljubavi nedostaje. (PS: Izvin'te, morao sam kroz stih...) Жика, -Владимир-, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Пријатељ... javor, Снежана and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Јул 29, 2015 Пријави Подели Написано Јул 29, 2015 Ајлин Огло. Паки и паки. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NadaILjubav Написано Мај 29, 2018 Пријави Подели Написано Мај 29, 2018 Tema nije aktivna, ali videh temu i morala sam da se oglasim... Moj deda i baba. Skoro sam se u sekundi razbolela da je to bilo strasno...Kroz glavu mi je proslo - ako umrem, idem kod dede...Ponekada cak osetim radost na pomisao smrt...jer mi to dvoje nedostaje vise od bilo kog zivog bica...Shvatila sam da nije zivot ono za cim mi trcimo, jer je najvrednija porodica. Чунга Лунга, Goku and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука