Чунга Лунга Написано Јул 22, 2020 Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Недостаје ми деда да у августу иде у вуненим чарапама по дворишту, појача Дневник до даске и онда на сваких пола минута виче "ћут, ћут", прође поред плеха са тек извађеним из рерне шапицама и стави у уста са све врелом модлом, не зна да ли је попио лекове па попије опет јер ко им... обуче сако са ордењем када иде негде у госте, носи шешире и зелене војничке панталоне јер друге боје нису за мушко чељаде, купи ми малу хармонику да спречи евентуалну куповину мале гитаре не дај Боже, заспи зими поред шпорета седећи у корпи са чоковима, држи двоцевку иза врата, прети да ће довести теле на сестрин факултет и да ће оно завршити пре него она... Деда <3 Smaragdni kamičak, Пг, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 22, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јул 22, 2020 Nedostaje mi Kerol, da se vidimo da pričamo. Nedostaje mi moja luda profesorka, koja iako me je iznapušavala i jes paranoična, ipak je volim. I tako.. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука