Драган άσημος :) Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Јел био неко скоро у Илињу? ines and PredragVId је реаговао/ла на ово 2 ...нас интересују енергије Божанства сакривене у његовом тијелу, то је наша храна... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Slava Gospodu, bila sam zimus na jelejosvećenju u Ilinju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 7, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 7, 2015 Манастир Илиње је “метох“ манастира Привине главе. Манастир Илиње није никакав метох манастира било ког, но је задужбина ђед` Илије и баб` Станије Лацковића... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 To je napisao Ortofil, to je možda bila nekakva aluzija, zbog navodnika; i ja sam tražila razjašnjenje šta je to sasječeno u korijenu, ali ga ne dobih. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Зар ја треба да вам објашњавам о везе измеѓу ман. Илиње и Привина Глава? И да је о. Исаијин духовник о. Гаврило из Привине Главе? Да обоје режу колаче за здравље (и лажу људе)? Код нас у МПЦ, био је један монах (о. Спиридон) из Илиње, добар человјек, духовник му је био о.Гаврило, надао се да ќе да постане игуман и јеромонах, живео је у један (српски) манастир, био је добар радник, али потрошио је и много паре и један дан нестао. Схватили су с ким имају посао из Скопске Митрополије, још раније, па јадан м. Спиридон није постао ни јеромонах ни игуман. Сада има два искушеника (исто Срби из Гаврилово стадо), један је студент на македонски ПБФ. PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Kod oca Isaije ima zadnje dve-tri godine jeromonah Spiridon... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orthophill Написано Октобар 8, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Kod oca Isaije ima zadnje dve-tri godine jeromonah Spiridon... Јел је млад? Овај “наш“ је био 1986 годиште. Искрено мени се свиѓао, много је лепо говорио. Почне да прича заборави да стане. Ти ме волиш, ал ја не осећам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Октобар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Jeste, baš tako nešto, i dosta priča, to mora da je taj. Ne znam da li sam dobro razumjela, otjerali ste ga?! ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PredragVId Написано Новембар 7, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2016 1. У првом делу о свом исцелењу и духовном призиву у монаштво у манастир Илиње код Очага, говори горе споменути отац Спиридон. 2. У другом делу говоре лекарка, стручни сарадник оца Исаије проф др Владислава Глигоријевић Сермелвал, сам игуман отац Исаија и многобројни верници. Емисија "Путопис живота" - West media из Лознице, аутор емисије мр Данијела Радић Доста доброг сам чуо о оцу Исаији али податак у првој емисији, оца Спиридона да на Јелеосвећењу у манастир Очаге долази од 1.500 до 2.000 људи, ме је оставио без даха. Рапсоди, "Tamo daleko" and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 [/url] 1. У првом делу о свом исцелењу и духовном призиву у монаштво у манастир Илиње код Очага, говори горе споменути отац Спиридон. 2. У другом делу говоре лекарка, стручни сарадник оца Исаије проф др Владислава Глигоријевић Сермелвал, сам игуман отац Исаија и многобројни верници. Емисија "Путопис живота" - West media из Лознице, аутор емисије мр Данијела Радић Доста доброг сам чуо о оцу Исаији али податак у првој емисији, оца Спиридона да на Јелеосвећењу у манастир Очаге долази од 1.500 до 2.000 људи, ме је оставио без даха. о. Спиридон каже да се исцелио некаквим бућкањем,да је бућкао неку воду мјесец дана??! PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Агница Написано Новембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2016 о. Спиридон каже да се исцелио бућкањем,да је бућкао неку воду мјесец дана??! Послато са ST23i уз помоћ Тапатока PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija* Написано Септембар 10, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2017 Da li je neko skoro bio u Ilinju? Interesuje me kako se stize do oca Isaije, cula sam da se ceka po ceo dan. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јун 10, 2018 Пријави Подели Написано Јун 10, 2018 Колико је истина да су пороци попут алкохола, цигарета за вријеме боравка дозвољени у манастирском комплексу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јун 18, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јун 18, 2018 Mislim da nije dobronamjeran ko tako prica, u svakom manastiru se obavljaju agape, gdje se izmedju ostalog sluzi vino i rakija, za cigarete cisto sumnjam, mozda se nekad desio prekrsaj a o.Isaija pravio da ne vidi, a to je nesto sasvim drugo. Jer kod njega su najtezi slucajevi heroinske zavisnosti, dusevne bolesti i djavoimanosti, ljudi sa ulice koje su svi odbacili i koji najstrasnije propadaju. Kao sto pricaju da je dozvolio blud a niko ne vidi da on te ljude vaskrsava, izljecuje i vjencava parove od tih bivsih ljudskih rusevina. Svako vidi ono sto jedino moze jer kakvo je srce onakvo i oko, a ljudi koji pljuju po necemu vrijednom uznoseci svoju toboznju cistotu i velicinu su opisani jednom za svagda kao 'okreceni grobovi' "Tamo daleko", Veliki Marko and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука