Jump to content

Новак Ђоковић - многаја љета

Оцени ову тему

Guest о. Агапије

Препоручена порука

Питали су га и он им је одговорио.

Он је спортиста са ставом, и треба тако.

Хтели су одговор па нека слушају.

Што се тиче подршке у Америци није је имао ни до сада.

Подели на овим сајтовима

kao ti vlastodrsci su neka peta dimenzija cije pogubne odluke ne bi trebalo da se komentarisu? Ne slazem se brate.

ма пусти ти властодршце, то су г.вна....мислим само, као што наш народ каже..пусти г.вна да смрде...ако их се `вата само ће се усмрди...

Сада ће неко да му припише неку глупост јер новинари нису адекватно пренели питање и одговор.......и да је рекао: "Стварно немам коментар на такве ствари" и сложио неку фацу, исто би рекао и мање би га могли спиновати.

Сутра ће путем "глувих телефона" да испадне да је он Асадов шпијун...

Подели на овим сајтовима

A ne ko teniserke koje to nece,ali zato trce da se slikaju sa Klintonom i govore kako im je to velika cast,ali ne mesaju se u politiku!

у овоме се потпуно слажем са тобом. Кад сам видео фотку разочарао сам се невиђено.

Подели на овим сајтовима

Међутим постоји ту друга ствар...све ми се чини као да се Новак спрема за неку важну функцију за оно време после своје спортске каријере. Више се понаша као дипломата, него као обичан спортиста...не знам, видећемо.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Међутим постоји ту друга ствар...све ми се чини као да се Новак спрема за неку важну функцију за оно време после своје спортске каријере. Више се понаша као дипломата, него као обичан спортиста...не знам, видећемо.

Може бити да си у праву, а лично бих се обрадовао да се тако нешто и догоди...Млад, говори најмање 2 језика + наравно најпознатији српски, сам зарадио свој новац, познат читавом свету....Зашто да не?

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Зашто да не?

Немам ништа против...ако је то мотив онда и овај чин има смисла.. 

Подели на овим сајтовима

Може бити да си у праву, а лично бих се обрадовао да се тако нешто и догоди...Млад, говори најмање 2 језика + наравно најпознатији српски, сам зарадио свој новац, познат читавом свету....Зашто да не?

I.Stojkovicu od jutros na dve teme karakterisete i ocenjujete ljude kroz prizmu "mlad i govori x jezika"? Da li je to zaista preduslov za dobrog,postenog coveka? Mislim tom logikom retko koji nas politicar koji nas je zavio u blato nije bio mlad i ne govori i vise jezika nego gorepomenuti.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

I.Stojkovicu od jutros na dve teme karakterisete i ocenjujete ljude kroz prizmu "mlad i govori x jezika"? Da li je to zaista preduslov za dobrog,postenog coveka? Mislim tom logikom retko koji nas politicar koji nas je zavio u blato nije bio mlad i ne govori i vise jezika nego gorepomenuti.

Из неколико карактеристика, по обе теме али очекујуће различите јер се ради о различитим личностима, издвојили сте само две. Но свеједно, те две, по мом мишљењу, јесу изузетно битне за било коју делатност. Млад човек има времена да себе "бруси у својим ставовима и да учи, што је за старије људе врло ретко својствено (ја сам тај старији :)  ). Знањем више језика, претходно написано пружа шансу за бржом реализацијом (сведок сам својих неостварених циљева због незнања више језика).

Карактеристике "добар и поштен човек", врло је тешко дефинисати јер зависи од многих чинилаца, као и репера - у односу на кога? Ја као православни хришћанин имам свој Узор Доброг и Поштеног Човека, те тако знам да сам изузетно и лош и непоштен....

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

Подели на овим сајтовима

Gospod ga voli i ima planove sa njim.

Pa nisam bas siguran da ga voli.Onda bi voleo i Diokleciana,Gospod voli one koje stradaju za njega.

Zanimljivo razmisljanje,od malih nogu je i predstavljan kao "zlatni decko"

Подели на овим сајтовима

Oh. Gospod nas sve voli. Uspeh je dozvoljen, Bog ga ne brani...bitno je da radimo u njegovu slavu a Novak to radi...

Ja sam zahvalna sto je istinu stavio iznad svog uspeha i svoju karijeru upotrebio bogougodno da odbrani istinu...

Подели на овим сајтовима

Oh. Gospod nas sve voli. Uspeh je dozvoljen, Bog ga ne brani...bitno je da radimo u njegovu slavu a Novak to radi...

Ja sam zahvalna sto je istinu stavio iznad svog uspeha i svoju karijeru upotrebio bogougodno da odbrani istinu...

Aha... sigurno.Pogotovo Ga proslavlja meditiranjem :)

Подели на овим сајтовима

Cek, sta pokusavas da kazes? Pa Gospod voli sve ljude, a nema razloga da ne voli i Novaka, on ima kvalitete i pored "meditiranja", i niko od nas nije 100 posto siguran po kojoj osnovi nam se sudi. Na kraju, ko se to drznuo da govori o tome koga Gospod voli, a koga ne?

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Видео си га док медитира ?

• Волим 1

"Прости верник"

Подели на овим сајтовима

Cek, sta pokusavas da kazes? Pa Gospod voli sve ljude, a nema razloga da ne voli i Novaka, on ima kvalitete i pored "meditiranja", i niko od nas nije 100 posto siguran po kojoj osnovi nam se sudi. Na kraju, ko se to drznuo da govori o tome koga Gospod voli, a koga ne?

Gospod ne voli sve ljude,pogotovo one koji mu se protive.Koje Djokovic moralne kvalitete ima,jedan obican manipulator.

Видео си га док медитира ?

Ti ga video da posti i da se pricescuje?

"Kod inteligentnih ljudi uglavnom postoji sklonost da ne vjeruju u ono u šta vjeruju mase, i najčešće ih to stavi na nišan"- Carls Bukovski

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...