Danijela Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Medo, manastir Kovilj. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 i ja sam to pomislio al rekoh...haj da se ne ispaljujem... klapklap 1405_love Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 željko,znao sam da si uredan i da si sistemati?no poredjao ikonice... 0442_feel E? , ?? ??? ?? ????? ... https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/icon_blushing.gif ?? ???????? ????? ?? ? ??????, ????????? , ???? ????... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 22, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2009 дааа, изузетно изгледа, хвала свима на одговорима 0110_hahaha клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Glupo mi je da ga stavljam kad ga menjam na svaka dva dana. Brzo mi dosadi jedna fotka... klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 A i ovaj avatar mi je nešto bez veze. Ću ga menjam sad klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 Ma i ja isto menjam svakih pet minuta 0104_cheesy ... Menjaj avatar, vraćaj stari :smiley: ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 3, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2009 0409_feel A ko to ovde ocijuka po tudjim desk-topovima a? Evo ga ali bez ikonica 0202_238 smej.gif confused smej.gif 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 DESKTOP ZA MEDU!!! Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 ју, шта ми је то по језику klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 мој тренутни десктоп klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 4, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 mogo si malo veću sliku da staviš 3456px × 2304px klapklap :drugarstvo: i nisam ni siguran da je učitao...nije baš cela Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 4, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 4, 2009 шта ћу имам монитор 23 инча резолуције 2048*1152 klapklap ал дрво брате, куд ћеш лепше могу само да замислим како мирише све на дрво и тамјан клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mamica Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Ja sama radim slike za moj deskop i povremeno ih menjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука