Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

nije moj sajt ali sta je zanimljivo, to je jedini Dynablaster u Nemackoj, i ladno je iz Bielefelda- grada u kom sam ja ziveo kao malac joooj joooj smej.gif smej.gif smej.gif

klikni na HOME da aktiviras muziku peva o meni joooj

http://dynablaster.net/index.html

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Protagoras: jel moze ovo cudo da se koristi uporedo sa windows-om?

Naravno da može ako imaš razumno velik HD, barem 150-200 GB, na manjima to takodjer može ali se ne isplati raditi. Napravi se dual-boot a potom idu oba bez problema. Najbolje je ustvari imati dva odijeljena HD, jedan s Windowsom a jedan sa linuxom - tim Ubuntom.

E hvala na odgovoru.Imama na lap-topu nekih 500Gb,samo da li moze da se instalira na ovaj nacin,kako je jednostavno objasnjeno na ubuntu sajtu : Ubuntu installer for Windows

http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/windows-installer

Подели на овим сајтовима

Protagoras: jel moze ovo cudo da se koristi uporedo sa windows-om?

Naravno da može ako imaš razumno velik HD, barem 150-200 GB, na manjima to takodjer može ali se ne isplati raditi. Napravi se dual-boot a potom idu oba bez problema. Najbolje je ustvari imati dva odijeljena HD, jedan s Windowsom a jedan sa linuxom - tim Ubuntom.

E hvala na odgovoru.Imama na lap-topu nekih 500Gb,samo da li moze da se instalira na ovaj nacin,kako je jednostavno objasnjeno na ubuntu sajtu : Ubuntu installer for Windows

http://www.ubuntu.com/download/ubuntu/windows-installer

Pregledao sam to, najbolje onda uradit prema tome jer ostali načini su malo komplikovaniji. Pošto imaš laptop tako otpada ta mogućnost imati poseban HD za Windows a posebni za Linux, no, kako imaš na disku 500 Gb onda s tim neće bit nikakav problem ako je barem 100-200 Gb praznih. Uradi slobodno prema tom uputstvu, tamo se nadownloaduje ISO file direktno na disk bez potrebe rezat CD, dalje se samo otvori i ideš prema redoslijedu kako to tamo ide, znači taj instaler te povede korak po korak kao dejtetešce za ručicu i ne moraš se s ničim tako mnogo i suvišno "zažderavati", hahaha!

Подели на овим сајтовима

@Bogdanović

.mislise.   Šta ti je ovo gore plavo, Fedora?

U principu Lubuntu.

ja ga nisam nikako uspio nainstalovat s CD, odakle si ga ti nainstalovao, s DVD ili s CD, na šta si ga ustvari narezao, svaki put kad ga narežem na CD tamo je neki error, fale fajlovi, neki se isto tamo žalili da je ISO od tog posljednjeg izdanja lubunta valjda felerično. Uvijek mi prekine instalaciju s objašnjenjem da ISO obraz nije kompletan. Rezao sam nekoliko puta, uvijek mi instalacija pada na istom mjesto, kad počne kopirat i učitavat fajlove s ISO slike. Znači savlada i formatovanje, naformatuje disk, počne s kopiranjem fajlova s CD na HD i poslije par minuta se zaustavi i napiše error, fale fajlovi. Možda je problem pročitat s CD, možda bi išlo bolje s DVD ali žao mi rezat cijeli prazan DVD zbog Lubunta. A na kraju može biti isti problem i sa DVD-om, ne mora to biti uopšte do medija.

:cheesy:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Обратите пажњу...  girl_jumping

zrujul.png

Надам се да Мира Марковић није у администрацији форума...  0110_hahaha

Она је наш тајни финансијер поред Папе и Чеде Јовановића.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...