Danijela Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 kako da ubacim sliku na ovu temu? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Danijela,kad kliknes odgovor,imas ispod prozora,gde pises opciju dodatne opcije,kliknes na to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 sad cemo da probamo "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 evo mog desktop-a "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Danijela,kad kliknes odgovor,imas ispod prozora,gde pises opciju dodatne opcije,kliknes na to. hvala! "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Мој десктоп srcee.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 evo mog desktop-a Prelepo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Georgina,i tvoj je bas lep!Nego,sestro,gde si ti?Bas te odavno nisam videla ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 evo mog desktop-a ????????????????? 1405_love ??? ?????? ?????? ?????, ?, ?? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 ??? ??????? 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt='1405_love' /> ???? ???????, ??? ?? ??????? 0110_hahaha ?????? ?? ??????? ?? ???, ?? ?? ??????? ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 evo mog desktop-a ????????????????? 1405_love ??? ?????? ?????? ?????, ?, ?? ja samo radim sa velikim formatima :smiley: ovo nije bas toliko veliko ali jednom kad se svrtim s pamecu i vremenom mozda i ja napravim veliko nesto . gde hoces da ti posaljem? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 Georgina,i tvoj je bas lep!Nego,sestro,gde si ti?Bas te odavno nisam videla ovde. ?? ???? ?? ?? ?? ??? ?? ??????? ???? ???? ??????????, ???? ??? ?? ??????? ???? ??????? ????? ??????? ?????? ?? ?? ????? ? ????? ???????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' /> ???? ???????, ??? ?? ??????? bleh ?????? ?? ??????? ?? ???, ?? ?? ??????? ... ? ?? ?????? ?? ?? ??????, ??? ?? ???? http://hqwalls.blogspot.com/2009/10/beautiful-japan-wallpapers.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nesa711 Написано Октобар 20, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2009 ????? ?? ????? ???? ????? ??? ?? ????????, ? ????? ? ??????? ???? ??? ?? ? ????????, ???? ??? ?? ???? ? ????? ????. ? ????? ???????? ??, ???, ???? ??????????? 0202_238... pozdrav gorane, pozdrav svima.. eto zaboravio sam da napisem , da nije bilo tog bilijara ja ne bih znao za ovaj sajt.. predivan je inace i ima vrlo zanimljivih tema... 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 Добро нам дошао, Нешо! 0102_laugh Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Октобар 21, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2009 нови.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука