Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Danijela,kad kliknes odgovor,imas ispod prozora,gde pises opciju dodatne opcije,kliknes na to.

hvala!

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

evo mog desktop-a

????????????????? 1405_love

??? ?????? ?????? ?????, ?, ??

ja samo radim sa velikim formatima  :smiley: ovo nije bas toliko veliko ali jednom kad se svrtim s pamecu i vremenom mozda i ja napravim veliko nesto .

gde hoces da ti posaljem?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Georgina,i tvoj je bas lep!Nego,sestro,gde si ti?Bas te odavno nisam videla ovde.

?? ???? ?? ?? ?? ??? ?? ??????? ???? ???? ??????????, ???? ??? ?? ??????? ???? ??????? ????? ??????? ?????? ?? ?? ????? ? ????? ????????  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='bleh' />

???? ???????, ??? ?? ??????? bleh

?????? ?? ??????? ?? ???, ?? ?? ??????? ...

? ?? ?????? ?? ?? ??????, ??? ?? ???? http://hqwalls.blogspot.com/2009/10/beautiful-japan-wallpapers.html

Подели на овим сајтовима

????? ?? ????? ???? ????? ??? ?? ????????, ? ????? ? ???????

???? ??? ?? ? ????????, ???? ??? ?? ???? ? ????? ????. ? ????? ???????? ??, ???, ???? ??????????? 0202_238...

pozdrav gorane, pozdrav svima.. eto zaboravio sam da napisem joooj, da nije bilo tog bilijara ja ne bih znao za ovaj sajt.. predivan je inace i ima vrlo zanimljivih tema... 0202_238
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...