Гости Guest Alefshin Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 видим да фураш свој радио кад га подигнеш, а пикаш и билијар Тако смо се и упознали, тако нам је Неша и дошао овде. И преко билијара се, ето, може мисионарити 0202_238... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 A moze i u kafani.Ja navukla neke ljude u ovaj forum i na Liturgiju tako.Vele,ako ja mogu da pijem dobrodosli,pusim cigarete i pricescujem se,da mogu i oni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Nego,sto sam se ja mucila da napravim file desktopa i da ga okacim ovde,kad ga niko ne primecuje? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 ???? ?? ?? ????? ?? ?????? ??????? ???? ?? ?????? ?????? ???????? 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> ? ?? ??? ?? ?? ??? ???? geek, ????????? ??? ???? ?? ?? ??? ?? ???????? 0202_238 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Ovo je moj trenutni desktop.Da nije ove teme ne bih znala kako se kace file-ovi. 0202_238 ??? ?? ? ???? ???????, ???? ???? ???? ????? ???? ??? ????? http://images.google.com/images?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&um=1&sa=1&q=lightning&btnG=Search+images&aq=f&oq=&aqi=&start=0&imgtbs=z&imgsz=l клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Ево и мене.. пошто на десктопу немам ништа ево нечег другог... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 nikolaj ti odudara od koncepcije 0202_238 0442_feel 0442_feel Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Мени се некако уклапа... 0202_238 klapklap А и свака ме асоцира на дати линк за који је постављена . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 19, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 да, треба да буде прво неко Христолики одозго а тек испод мртвачка глава klapklap 0202_238 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Кад сам навучен на травиан, шта да радим... 0202_238 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 ???? ?? ?????? ??????... 0202_238 klapklap ? ? ????? ?? ??????? ?? ???? ???? ?? ???? ?? ?????????? ma da...to ti je fast dial...imam ga i ja...s oproštenjem...u firefox-ueve... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 Ово су неки гаџети, тако се зову у гугл хрому, а тај фаст диал. и ти да извинеш имам у опери и много је дпбра ствар, мада је ово много добра фора... пробај хром ако ниси до сада... има брдо тема, а имаш опције и твоје да правиш. ове гаџете сам ја правио, а имаш и брдо њихових, типа временске прогнозе за наредне дане (интересантно, има и нас и то више градова), мини јутјуб, мини фејсбук, мини цнн и тако то... а најбоље да направиш твоје па какви год били... 0202_238 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 probao sam hrom...ne svidja mi se ...šta ti je moć navike... 0202_238 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Октобар 19, 2009 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 То ти верујем, ја на хром сам се због игре навукао, а после је постало немогуће без њега... 0202_238 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Октобар 19, 2009 Гости Пријави Подели Написано Октобар 19, 2009 E,meni u chromu nece da se postavljaju slike u forumu.Pa,predjoh na operu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука