Зорица екс Милева Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 0442_feel 1405_love 1405_love 1405_love dada dada dada :229229229: Колико пречица Моци eheeeej 0442_feel 1405_love :bla: 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh :group111: за бекраунд Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 evo mileva hakovali smo mu bekgraund :group111: http://customize.org/wallpapers/71288 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Не волем хакованја али ово Огло заслужује само eheeeej :group111: Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Prazan - samo slika 0409_feel Прелепа позадина. ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 7, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Ево Моцијеве позадине са логом форума: Линк за пуну величину 1920*1080 http://i56.tinypic.com/28lck6f.jpg Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 @Zayron: Топло бих ти препоручио http://www.linuxmint.com/, Убунту варијанту. Е сад које графичко окружење користити? Е, па то зависи од снаге рачунара. Ко има "звер" може да користи KDE 4.6, ко има "канту" може LXDE, а између дођу XFCE и GNOME. Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Април 7, 2011 Пријави Подели Написано Април 7, 2011 Јел имаш линк брате за ту температуру? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Април 8, 2011 Пријави Подели Написано Април 8, 2011 погледаћу када будем при лаптопу, јавим ти на пп. crvenilo crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 sHa_sarcasticlol Велика Српска Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Мај 3, 2011 Пријави Подели Написано Мај 3, 2011 Uploaded with ImageShack.us Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србинтош Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 Помаже Бог, ово је мој први пост на овом форуму, и ево како изгледа један од тренутних десктопа: (клик за већу слику) У позадини је мој шнуци, систем je 10.6.7 инсталиран на MSI EX720 лептоп. Детаљ који ме увесељава је тачно време у горњем десном углу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 21, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 добро нам дошао 0205_whistling одличан надимак :) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србинтош Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 добро нам дошао 0205_whistling одличан надимак :) Боље вас нашао! Надам се да ћу бити од користи, колико могу. А надимак сам смислио за учествовање у дискусијма мале, али одабране, OSX86 заједице, да знају да ”има нас Чворовића” smej.gif, па ми се свидео и остаде greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 21, 2011 Пријави Подели Написано Мај 21, 2011 @Zayron: Топло бих ти препоручио http://www.linuxmint.com/, Убунту варијанту. Е сад које графичко окружење користити? Е, па то зависи од снаге рачунара. Ко има "звер" може да користи KDE 4.6, ко има "канту" може LXDE, а између дођу XFCE и GNOME. Знам за linuks Mint, одличан је, испробао сам га већ прије. Сад имам на том IBM PC Xubuntu, који је уствари вло сличан минту али има далеко већи програмски депозиториј, тим мислим прије свега разних тих програма опште употребе. А на том другом PC Dellu имам Ubuntu Studio. Имам још један PC са Woknom, једну још увијек функчну "пеглу" Durona и двије нефункчне канте на назорну школску наставу, учим се на њима PC анатомију 0110_hahaha 4chsmu1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука