Jump to content

Изаберите тему за online предавање академика проф. Владете Јеротића на ЖРУ

Оцени ову тему

Изаберите тему за предавање проф. академика Владете Јеротића (уторак 20. марта)  

66 члановâ је гласало

1. 1. Коју тему желите?

• Када религиозност постаје забрињавајући проблем?
    • Шта значи бити зрела личност?

Препоручена порука

Bosanac ti pregovaraj, naravno tajno, sa prvotemcima i vidi šta možeš da izvučeš ti Josipe sa drugotemcima vidi šta oni nude, koliko modova, administratora i sl.

Ja ću sa ateistima, probaću na ono kao i mi smo eto priznali teoriju evolucije, pa onda i mi kao liberalni smo a ti grkokatolik vidi sa onim našim bratom protestantom, kalvinistom, vi ste vojvođani, smisli već nešto kao "di su naši nov... ovaj glasovi".

Подели на овим сајтовима

Bosanac ti pregovaraj, naravno tajno, sa prvotemcima i vidi šta možeš da izvučeš ti Josipe sa drugotemcima vidi šta oni nude, koliko modova, administratora i sl.

Ja ću sa ateistima, probaću na ono kao i mi smo eto priznali teoriju evolucije, pa onda i mi kao liberalni smo a ti grkokatolik vidi sa onim našim bratom protestantom, kalvinistom, vi ste vojvođani, smisli već nešto kao "di su naši nov... ovaj glasovi".

Šta je sad Zawisza, za šta se glasa? Nemoj da bude opet ko prošli put što si me izdigo!

Reko si mi poslat flašku votke za glas a ono nigdje ništa! Ja džabe glasao! Bez flaške ništa!

ccvige

257-380-thickbox.jpg

Подели на овим сајтовима

Odlično!

A pošto je i druga tema izazvala veliko interesovanje, hoće li moći da se upriliči još jedno predavanje?

.hvala.

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сигурно да ћемо се потрудити да позове нашег драгог профеосора Јеротића још који пут. Имамо, Богу хвала, одличан одзив еминентних предавача те ћемо сви заједно порадити да ово што радимо буде заиста квалитетно и добро.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Tema broj 2. Mada mislim da će na kraju i jedna i druga biti na predavanju. :D

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

вечерас сам професора слушала у цркви Александра Невског....било је :cheesy2: prst ka gore

човек је једноставно непресушни извор знања, мудрости, вере и љубави...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Не шалим се. Виђао сам га у Агапама на који минут, али ми некако није легао па сам шалтао даље. Тако и са књигом.

јао Рале, не могу да верујем...ево гледај га у уторак, можда ћеш променити мишљење...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...