Небојша Јовановић Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 koristite moj link za registraciju a ne ovaj u snimku https://account.skrill.com/signup?rid=38246547 sve pare koje dobijem od registrovanja na moj link dacu za forum. link za registraciju https://account.skrill.com/signup?rid=38246547 takodje sada je njihova master card radi u Srbiji ali kosta 10e i nije neophodna Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Ја и отац Иван покренули смо ову акцију наиме Скрил је веома једноставан електронски процесор ја којим се веома лако пребацује новац на све врсте картица и на банковни рачун такође и са картица новац се веома лако пребацује на Скрил налог користи те следећи линк за регистрацију Вашег Скрил налога https://account.skrill.com/signup?rid=38246547 при завршетку регистровања неопходна је верификација Скрил налога која је такође јако једноставна и браза... ево уплате које сам ја уплатио оцу Ивану од 300 динара и тиме смо дали пример и предлог за ову добровољну и неопходну иницијативу ради опстанка портала и форума за сва питања и помоћ око налога ту смо то може преко мог текућег рачуна? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 da ali je skrill elektonski procesor kao paypal Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 idite na 5 str ovog topika imate upustvo i link za registraciju skrilla da se razumemo skrill je jedna od opcija. https://www.pouke.org/forum/topic/27204-%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B6%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D1%98%D0%B2%D0%B5%D1%9B%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%B0%D1%98%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D1%83%D0%BA/page-5#entry944283 Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 Ја и отац Иван покренули смо ову акцију наиме Скрил је веома једноставан електронски процесор ја којим се веома лако пребацује новац на све врсте картица и на банковни рачун такође и са картица новац се веома лако пребацује на Скрил налог користи те следећи линк за регистрацију Вашег Скрил налога https://account.skrill.com/signup?rid=38246547 при завршетку регистровања неопходна је верификација Скрил налога која је такође јако једноставна и браза... ево уплате које сам ја уплатио оцу Ивану од 300 динара и тиме смо дали пример и предлог за ову добровољну и неопходну иницијативу ради опстанка портала и форума за сва питања и помоћ око налога ту смо Молим дајте Име и Адресу на коју да пребацим новац са скрил налога. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 2, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 МИслим да је ту довољан мејл. Мејл је [email protected] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 МИслим да је ту довољан мејл. Мејл је [email protected] Не дозвољава ми слање без имена примаоца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 Много је 1% колико Скрил узима. Рецимо, ако се шаље из банке у иностранству на девизни рачун код банке у Србији, провизија је око 0,1% Провизија скрил - скрил је 0,1 евро. Мора да се упише и мејл и име примаоца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 2, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 Ево, твоја уплата је прошла Дакле, мој мејл на скрилу је [email protected] Има је Иван Цветковић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Октобар 2, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 2, 2013 poslao sam u pp Ivan Cvetkovic latinicom naravno Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Dragi prijatelji i clanovi foruma ZRU, kao sto znate od ranije, povremeno se pojavi potreba za pokretanjem ovakvih akcija u kojima prikupljamo novac potreban za placanje mesecnog hostinga. Do isteka placenog hostinga ostalo je jos 7 dana (do kraja meseca), pa zato ovim putem apelujemo na sve clanove koji su u mogucnosti da se ukljuce u akciju i pomognu da sajt i forum nesmetano nastave sa radom. Zainteresovani clanovi mogu da se jave ovde na temu, a nakon toga bice kontaktirani na PP za detaljnije uputstvo... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 24, 2014 Пријави Подели Написано Мај 24, 2014 Поставите детаље око рачуна и колике су потребе сајта, па ће свако ко хоће уплатити према својим могућностима, никоме није стало да се рекламира по форуму. nikolay, Ненад Р., Срђан Шијакињић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Мај 25, 2014 Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 Ma nije stvar u reklami po forumu nego svaki mesec je isto ako ne uplatimo hosting đenja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Опет све исто. Нема пара нема сајта. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Децембар 15, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2014 Не знам како вама делује, моје мишљење је да ова тема треба опет да се активира. JESSY and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука