Давор73 Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 @Grizzly Adams Ако још увек немаш ископану земуницу, време ти је... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 Неко је усликао шта нас је стрефило: https://twitter.com/barrybutler9 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 Hm, nije lepo sto ste Mohikancu pokvarili salu! A taman sam htela da prodivanimo o srpskom smislu za humor! I pih Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 Нешто размишљам... имао сам прилику да сарађујем са људима и са запада и са истока, и одређени обрасци ми се просто намећу. Постоји одређена разлика између западних и источних. Са истока човек, колико год да је паметан, приступиће послу некако неодговорно, ноншалантно, док западњак, чак и ако је недорастао послу, приступиће одговорније, завршаваће посао како зна и уме. Зато они и владају... Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Октобар 10, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2017 On 1. 7. 2017 at 15:30, Agaton Vuzman рече У Пекингу је градски превоз веома јефтин. Постоје две карте које које се могу купити, једна му дође око 16 динара а друга око 32. За ту цену можете се возити око 10-15 километара. Метро је такође јефтин, нов и веома једноставан за коришћење. Генерално, уз апликације које могу да се скину уопште није тешко сналазити се у Пекингу, чак и ако не говорите кинески. Zanimljivo. Zato je praški metro i praški gradski saobracaj zona sumraka za engleski, njemački itd. govorece strance, ahahahahaha. Cijele grupe tamo izbezumljeno izlaze na pogrešne stanice, ulaze u pogrešne autobuse i vagone od metra ili vozove. Mučenici! Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 2, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2018 On 29.6.2017. at 17:02, geronymo рече U Alpskoj republici tačnije u Gornjoj Austriji je danas strašno promjenjiv dan, red kiše sunca i vjetar. Vratiće se i Mohikanac kuci , uvjek tako bude. Vratio se mohikanac "kući" To jest na forum. Ultra jasno je ko je on...al ajde Pišite nam malo vi dijasporci kako je u Amerikama itd... "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 2, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2018 1 hour ago, Драшко рече Pišite nam malo vi dijasporci kako je u Amerikama itd... Ево ладно, пингвини падају у несвест... Ударило ово глобално загревање, сви ће се помрзнемо... Драшко and Натан је реаговао/ла на ово 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 2, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2018 пре 11 минута, Grizzly Adams рече Ево ладно, пингвини падају у несвест... Ударило ово глобално загревање, сви ће се помрзнемо... A ovde +10, ko u prolece... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 2, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2018 пре 23 минута, obi-wan рече A ovde +10, ko u prolece... Ево нешто за тебе, @Милан Ракић и остале којима је занимљиво. Био сам недавно у Кенеди Свемирском центру, Кејп Канаверал, пар сличица: Спејс шатл Атлантис - прави. Ово је она зграда где састављају ракете, огромна је. Са десне стране могу да се виде аутомобили, а овај мали црни квардратић доле у углу су врата која су иначе дупло већа од нормалних... Командни и сервисни модул, такође прави, али очигледно нису употребљени: Сатурн 5 ракета подељена на степене: Командни модул Апола 14 - све је огромно, ал кад помислиш да се само са тим враћаш на Земљу у ствари је веома мало и тесно: Одело Алена Шепарда из Апола 14 са којим је ходао по Месецу - ова прашина на оделу је "оригинална", тј. Месечева: Милан Ракић, Драшко, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 2, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 2, 2018 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 4, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2018 Ајд Медо сад "зачини" и сличицама са оне повијесне плаже у Кити Хоку Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 4, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2019 'Вако, за почетак, Париз прешармантан. Опуштен град. Већ сам негде написала да ме подсећа на Београд какав би био да је срећније време Затечена сам утиском са Montmartre- а и уопште снагом утиска који оставља Ајфелова кула, поготово увече. Стварно посебно, нема шансе да се види на фоткама. Вришти моћ историје и капитала на све стране. Не зове се безвезе - град светлости. Изнад целог града у вечерњим сатима се стварно види одсјај, у разним бојама, слично као код логорске ватре. Ево прича од пре неки дан која ме одушевила, а тиче се оног да Французи не воле енглески: Улећем у неку радњу на брзину да купим неке украсе за косу, да изненадим девојчице. Радња је типа - све за Афро фризуре. Кратка сам са временом и не видим ништа, полуразочарано пођем да изађем, али преслатка Црнкиња је упорна да ме услужи и, на крају, посустајем и невољно јој одговарам да можемо само на Енглеском. А она ми на то, онако педагошки одржи кратко предавање о томе да у Паризу не треба ни мало да се устручавам, да су многи ту далеко од домовине и да поготово black people ( баш тако се изразила) могу да замолим за помоћ када ми је потребна и да су они пресрећни ако могу да помогну... Срећна, са пуним рукама неких јефтиних украса, за које ми је још и објаснила и како се стављају на косу, изашла сам из радње богатија за цео један свет. Писаћу још, а шта кога интересује молим да пита, можда ја не знам, али знам ко зна Agaton Vuzman, obi-wan, sanja84 and 8 осталих је реаговао/ла на ово 1 9 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 Много су ми лепе ове куће... Поет, obi-wan and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 Ове посебно, кажу да су прављене од морског камена, скоро неуништиве. Vladan :::., Милан Ракић, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 10, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2019 пре 1 минут, Milica Bajic рече Ове посебно, кажу да су прављене од морског камена, скоро неуништиве. милице сестро немој да се шуњаш око тих кућа и сликаш има да те у'апси неко мори... цццц.... obi-wan, sanja84, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука