Jump to content

Препоручена порука

39:

Horizontalno u kockama su u grupama po tri, grupe idu nadole i menja se raspored unutar njih.

Dakle - crna, siva i bela su bile gore, pa su u sredini, pa su dole, a raspored je bio prvo bela pa siva, pa je onda dole sigurno crna. A zaključio si da je desno od crne siva pa bela, izuzev kada je crna na kraju, pa ona koja je trebalo da bude desno od nje bude levo. Isto primeniš i na ostale boje.

Како се ред бр. 2 уклапа у то?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 133
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Како се ред бр. 2 уклапа у то?

Doduše, tu je obrnuto za 90, pa je vrsta postala red, ali opet je crna u sredini.

Да ли онда значи да сам још неки промашио? Прилично сам сигуран за све остале... .mislise.

Biće da jesi najverovatnije.

Подели на овим сајтовима

Да ли онда значи да сам још неки промашио? Прилично сам сигуран за све остале... .mislise.

Ja ti kazme mislim da postoji "vise" tachnih odgovora i da se vrednuju.

Mislim ako neko dobije 180 na onome... a neko 140 a obojica imaju neku logiku u svim.

Onda...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Са овим твојим "откривењем" утерао сам "Above end 140"... Мора да сам погрешно кликнуо нешто у брзини прошли пут, или се овај последњи рачуна бар 10-ак поена. И јесте најтежи.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Са овим твојим "откривењем" утерао сам "Above end 140"... Мора да сам погрешно кликнуо нешто у брзини прошли пут, или се овај последњи рачуна бар 10-ак поена. И јесте најтежи.

Ne verujem da baš nosi 10ak ali sigurno više nego ostala pitanja.

Tačno to + neka greščica/previd/pogrešno označavanje.

A ima i faktor koji se zove kako ti legne test, i otprilike slabo šta od tih "faktora" ima veze sa pameću. ;)

Merenje pameti malo sutra. Da ne kažem my ass...

Подели на овим сајтовима

Ма да, мозак реагује на начине који уопште нису повезани са логиком. Нпр. мени су "ружни" они тестови у којима се појављују криве и баш морам да се натерам да размишљам, ако су праве линије најчешће одмах видим решење.

Онај са бојама сам се једва натерао да гледам, док ми је онај са Х, О и Троугловима био занимљив и релативно лак... Људски разум је чудо... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма да, мозак реагује на начине који уопште нису повезани са логиком. Нпр. мени су "ружни" они тестови у којима се појављују криве и баш морам да се натерам да размиљам, ако су праве линије по правилу одмах видим решење.

Онај са бојама сам се једва натерао да гледам, док ми је онај са Х, О и Троугловима био занимљив и релативно лак... Људски разум је чудо... :)

Prvi deo predavanja "rational is overratet / its not how we solve problems"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Meni obrnuto, zanimljivo.

Čudo zaista.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...