Jump to content

Ljudski život - kada on počinje?

Оцени ову тему

55 члановâ је гласало

1. 1. Ljudski život - kada on počinje?

• Sa začećem.
      41
    • Onda kada organizam ima vlastiti nervni sistem kao i krvotok.
      5
    • Sa rođenjem.
      3
    • Tri dana nakon oplodnje.
      2
    • Kada djeca postanu samostalna i pas im ugine.
      1
    • Baš me briga.
      3
    • Koitusom.
      0

Препоручена порука

• Гости

Gledaj da ne postavljas provokacije po forumu, da ne bi bilo guzve u nasem mirnom kraju...

Kenobi

Ово је било мало иронично. И Јоил и Мирољуб су врло слаби познаваоци ваше вере. Ипак, ово што сам окачио нису бесмислице на какве смо од њих навикли.

Жена која ће да абортира потпуно здраво дете не зна да ли ће абортирати будућег државника, научника или некога ко ће постићи нешто велико. Исто тако абортирати потпуно здраво дете јесте (на неки начин) убиство.

Подели на овим сајтовима

Ово је било мало иронично. И Јоил и Мирољуб су врло слаби познаваоци ваше вере. Ипак, ово што сам окачио нису бесмислице на какве смо од њих навикли.

Жена која ће да абортира потпуно здраво дете не зна да ли ће абортирати будућег државника, научника или некога ко ће постићи нешто велико. Исто тако абортирати потпуно здраво дете јесте (на неки начин) убиство.

Јоил је православни монах, игуман православног манастира, а Мирољуб ни сам не зна шта све јесте, али православац сигурно није. Поента је да Мирољуба никако не можеш стављати у контекст било какве приче о православној вери. Мирољубу је потребна помоћ друге врсте. Ако си имало пратио овај форум, можеш јасно видети шта сви на форуму мисле о њему и његовим мудровањима, били они верници или не.

А поента тога што ти поново ниси разумео није да треба абортирати ако знаш да дете неће постати ништа, него управо да појача одговорност жени која очигледно нема појма о томе шта је урадила, на начин на који ће она моћи да разуме.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Јоил је православни монах, игуман православног манастира, а Мирољуб ни сам не зна шта све јесте, али православац сигурно није. Поента је да Мирољуба никако не можеш стављати у контекст било какве приче о православној вери. Мирољубу је потребна помоћ друге врсте. Ако си имало пратио овај форум, можеш јасно видети шта сви на форуму мисле о њему и његовим мудровањима, били они верници или не.

А поента тога што ти поново ниси разумео није да треба абортирати ако знаш да дете неће постати ништа, него управо да појача одговорност жени која очигледно нема појма о томе шта је урадила, на начин на који ће она моћи да разуме.

Прочитај мало боље. Нисам га ставио у контекст приче о православној вери него сам рекао "еминентни познаваоци Хришћанства", а Хришћанство је много широк појам који обухвата, ако сам добро запамтио преко 2000 различитих деноминација. Не можеш ни да порекнеш да су еминентни - и један и други имају повећу групу слушалаца, а Мирољуб има и материјалну корист од тога.

Поента је била нешто друго. Од ова два човека смо навикли на глупости, али овај пут, изнели су доста интересантне и смислене аргументе о којима вреди расправљати.

Зашто све везано за њих морате схватити као провокацију?

Подели на овим сајтовима

Прочитај мало боље. Нисам га ставио у контекст приче о православној вери него сам рекао "еминентни познаваоци Хришћанства", а Хришћанство је много широк појам који обухвата, ако сам добро запамтио преко 2000 различитих деноминација. Не можеш ни да порекнеш да су еминентни - и један и други имају повећу групу слушалаца, а Мирољуб има и материјалну корист од тога.

Поента је била нешто друго. Од ова два човека смо навикли на глупости, али овај пут, изнели су доста интересантне и смислене аргументе о којима вреди расправљати.

Зашто све везано за њих морате схватити као провокацију?

Еминентни значи и поштовани (дакле, не само познати него и признати) а стављање било кога поред Мирољуба, у било ком контексту, значи да га сматраш шарлатаном, у најмању руку. А поготово не можеш поред Мирољуба ставити православног игумана, у било ком контексту, то се овде сматра као ругање свима нама и провокација.

Да предупредим и пеђанство које ти се сигурно јавило у глави: твоје мишљење о о. Јоилу износиш овде слободно, и износио си га сто пута, и на њега имаш право, све док не кренеш у отворено вређање. Али стављање било ког православног клирика поред поменутог, у било ком контексту, јесте увреда, и то велика увреда.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Еминентни значи и поштовани (дакле, не само познати него и признати) а стављање било кога поред Мирољуба, у било ком контексту, значи да га сматраш шарлатаном, у најмању руку.а.

Eминентни у контексту:

heavy-sarcasim.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Еминентни значи и поштовани (дакле, не само познати него и признати)

Обојица имају своје поштоваоце и њихов број није мали. Тако да не можеш да кажеш да нису поштовани.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Али стављање било ког православног клирика поред поменутог, у било ком контексту, јесте увреда, и то велика увреда.

Објективно гледано, то што је Јоил православни клирик не чини његове бесмислице ишта тачније од Мирољубових. То што је Мирољуб Петровић по вама верницима секташ, хулитељ светиње и јеретик, не чини његове бесмислице ништа мање бесмислене од Јоилових.

Подели на овим сајтовима

Обојица имају своје поштоваоце и њихов број није мали. Тако да не можеш да кажеш да нису поштовани.

Не зајебавај више човека. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Објективно гледано, то што је Јоил православни клирик не чини његове бесмислице ишта тачније од Мирољубових. То што је Мирољуб Петровић по вама верницима секташ, хулитељ светиње и јеретик, не чини његове бесмислице ништа мање бесмислене од Јоилових.

То што ти не видиш разлику, природно је, јер ниси у Цркви, и не разумеш ни разлику између приче једног или другог.

Разлика је у томе што отац Јоил када погреши, погреши у форми, никада у суштини. Теби прво запара уши то што он, као и многи из Црне Горе, не говори по правопису, па ти се причини да је глуп и у старту га отпишеш. А онда видиш и неколико његових неопрезних изјава које нису суштинске природе, на пример оно за Кока Колу, за које информације добија од људи који су се скупили око њега, као и око сваког јачег човека што се скупљају свакакви људи.

Док Мирољуб, поред тога што греши у форми, у суштини не да греши, него имам утисак да чак и ужива у томе и да то прелази у патологију, као и временом код свакога ко се одвоји од Цркве.

Резултати једног и другог су мерљиви чак и у физичком свету, тако да се и са те стране врло лако види ко је ко.

Подели на овим сајтовима

То што ти не видиш разлику, природно је, јер ниси у Цркви, и не разумеш ни разлику између приче једног или другог.

Разлика је у томе што отац Јоил када погреши, погреши у форми, никада у суштини. Теби прво запара уши то што он, као и многи из Црне Горе, не говори по правопису, па ти се причини да је глуп и у старту га отпишеш. А онда видиш и неколико његових неопрезних изјава које нису суштинске природе, на пример оно за Кока Колу, за које информације добија од људи који су се скупили око њега, као и око сваког јачег човека што се скупљају свакакви људи.

Док Мирољуб, поред тога што греши у форми, у суштини не да греши, него имам утисак да чак и ужива у томе и да то прелази у патологију, као и временом код свакога ко се одвоји од Цркве.

Резултати једног и другог су мерљиви чак и у физичком свету, тако да се и са те стране врло лако види ко је ко.

Nemoj se blamiraš.

In communio sanctorum

Подели на овим сајтовима

• Гости

"Neprijatelji ljudskoga roda izmislili su kako smo mi postali od majmuna. potplatili nekoga nesrećnog masona Darvina koji je napisao lažnu teoriju kako je neki majmun putovao, video nešto žuto gore, onu bananu i razmišljao čitavog dana kako će da dokuči, išao, mislio i naišao na neki štap, uhvatio ga u prednje šape. Podigao se i nešto mu je kvrcnulo u leđa i postao je čovek od majmuna.

Eto, takvu teoriju ludu su izmislili u koju ni dijete ne bi moglo poverovati, a ne da doktori nauka i vladari vjeruju u to."

"Srbi su bili poznati prije 5000 prije nove ere. To je jedan narod, odabrani narod koji je dominirao na našoj planeti."

Nije problem to kako Joil govori. Imam dosta rodbine u Crnoj Gori i dosta ljudi koje veoma poštujem govore tako.

Problem je u tome šta govori. Suštinski gledano, ovo su besmislice (najblaže rečeno).

Подели на овим сајтовима

Оно горе говорим и ја, мислим на овај стил карикирања глупости из теорије еволуције, стално, на овом форуму, чак и упоређујем теорију еволуције са астрологијом по њеној заснованости на чиницама и утемељености у реалности, да не идемо даље. Ово је горе био прост пример луцидности из Црне Горе. Ако имаш родбину из Црне Горе, знаш и како се они односе према глупостима, ово је класичан пример тог карикирања.

А ово доле је управо оно о чему сам причао, она форма. Има око њега пар ликова који иду редом по сајтовима, гледају Јутјуб клипове о заверама, читају неке болесне теорије о Србима као најстаријем народу и онда причају о. Јоилу о томе, који им опет верује. Што није оправдано, али ни превише битно.

Ово је још и добро, има један чланак о томе како је Сократова баба била Српкиња, па онда како је Ахил био Србин, итд.

Него, кад си већ ту, Мики нам се бацио и у политичке воде, постао аналитичар. Мада ми по овом посту виш личи на Роску :)

http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=21940#post_34688

Подели на овим сајтовима

• Гости

Taj stil karikiranja mi je vrlo poznat. Tako uglavnom pričaju crnogorske babe - najopasnija vrsta baba.

Čovek treba da ima razvijeno kritičko mišljenje, a Joil ga očigledno nema. Zato se dešava da neko pokupi neku glupost (kao ovo sad od Deretića), pa da kaže čoveku od autoriteta (Joilu) koji posle tu glupost protura onima koji njegov autoritet nikada neće dovesti u pitanje.

Miroljub je hteo odavno u politiku. On je osnovao neku stranku "Roditeljski pokret" (http://www.roditeljskipokret.comule.com/) i sad kada je video da od toga nema niša, pridružio se Dverima.

Подели на овим сајтовима

Taj stil karikiranja mi je vrlo poznat. Tako uglavnom pričaju crnogorske babe - najopasnija vrsta baba.

Čovek treba da ima razvijeno kritičko mišljenje, a Joil ga očigledno nema. Zato se dešava da neko pokupi neku glupost (kao ovo sad od Deretića), pa da kaže čoveku od autoriteta (Joilu) koji posle tu glupost protura onima koji njegov autoritet nikada neće dovesti u pitanje.

Miroljub je hteo odavno u politiku. On je osnovao neku stranku "Roditeljski pokret" (http://www.roditeljs...ret.comule.com/) i sad kada je video da od toga nema niša, pridružio se Dverima.

Dobro da je tvoja baba OK! :)

I da imas kriticko misljenje onako kako ti mislis da treba.

Osnujte vi antiteisti stranku.Pa da se istorija ponovi na malo nasminkaniji nacin.

Koja bre miroljubova stranka ? Pa jer i sam vidis da nije mogao da sakupi potpise ni za stranku iako ima finanskijsku podrsku jevreja,a kamoli da ima veci broj pristalica od 10000.

Ljudski zivot zapocinje zacecem pa dubi na glavi ako hoces.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...