Биљана Написано Април 26, 2013 Пријави Подели Написано Април 26, 2013 O ljudima koje samo dragi Bog posalje u pravom momentu! Koji ti se tek onako jave, pitaju te za neku glupavu pjesmu, a nisu ni svjesni da su bas tim glupavim pitanjem, zacijele jednu ranu! "Зајебе се неко, па ти донесе цвеће на гроб када ниси очекивао, па дајући ти своје лице, чуди се још зашто не остајеш равнодушан, него устајеш да пружиш руку коју си дотад крвљу заливао." Драшко, w.a.mozart and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Zasto neki ljudi zaboravljaju uvrede,ponizenja,zlo nanijeto od drugih...kako mozemo ocekivati da nas ti ljudi postuju,ako mi ne postujemo sami sebe.Ovo moje razmisljanje mozda i nije hriscanski,ali ne vidim drugi nacin opstanka u jednom ovakom svijetu osim da pazimo sebe,bez napadanja drugih. Драшко је реаговао/ла на ово 1 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 25. мај. Србија испраћа краља на Опленцу. А понеко одаје почаст на Дедињу. Све дође на своје мјесто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 Idem na lalanje. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 O tome kako onaj čovjek koji u mladosti ne "preleži" komplekse i frustracije, u starosti postaje jako opasan član zajednice.Takvih sve vise danas... Срђан Ранђеловић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 o savršenom svešteniku Džonu Prestonu :smile: I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
blue Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 O tome kako je kraj predavanjima i vežbama.. forever.. "Naslikana voda ne gasi žeđ." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 О томе где да нађем повољнији лесонит? .mislise. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 О томе да требам завршити започету икону! Нешто ми се не да :10500: Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 О томе како добро лежи ладан шприцер после пољопривредних радова Драшко, Silence and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 O tome kako onaj čovjek koji u mladosti ne "preleži" komplekse i frustracije ,u starosti postaje jako opasan član zajednice.Takvih sve vise danas... О томе како сам , ваљда, још увек млад и прележавам сопствене фрустрације, комплексе итд... Silence , Ljubičasta and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 O tome kako bi trebalo da odem, pošto sam pre dva dana rekla zbogom.... Pa, ipak trebalo mi je malo vremena da popravim frizuru 1327_womens Kad shvatih da na ovom pravoslavnom forumu nema mnogo pravoslavaca, ne časim časa... i ne marim za frizuru trtrtrtr Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubić Nenad Šone Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Мислим на брата Михаила. Желео бих да га некако обрадујем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 О томе како сам , ваљда, још увек млад и прележавам сопствене фрустрације, комплексе итд... E i ja se vec uveliko borim sa samom sobom...valjda necu zagorcavati drugima zivot kada ostarim greengrin I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
igy81 Написано Мај 29, 2013 Пријави Подели Написано Мај 29, 2013 Ko izmisli kišu,... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Bog spava u kamenu, diše u biljkama, sanja u životinjama, a budi se u čoveku." Angelus Silesius Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука