Mironosica Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 О неким људима који су ме баш разочарали... . :( a ja razmisljam o ljudima koji me skoro uvek nasmeju hvala im није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 O tome kako na ulici u prolece i leto cesto vidjam zene ( mlade ) na klupama u barovima kako strikaju. Da li je to preporuka psihijatra ili moda ne znam, ali simpaticno je DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ja razmisljam o mom sinu koji treba da se rodi na prolece...Jedva cekam..Hvala Bogu! Милан Меденица :), kirios1, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ja razmisljam o mom sinu koji treba da se rodi na prolece...Jedva cekam..Hvala Bogu! Jaooo divno 0442_feel 0442_feel 0442_feel 1502_baby 1502_baby 1502_baby slavaaa slavaaa slavaaa http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Ja razmisljam o mom sinu koji treba da se rodi na prolece...Jedva cekam..Hvala Bogu! нека вас Бог обоје чува... 0442_feel Хелена Вујовић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 O tome kako mi se ide na Liturgiju 0442_feel ...da li cu uspeti da se probudim po hladnom zimskom jutru :mellow: ? мирођија је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Hvala vam .hvala. "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Mom muzu i meni se blizi godisnjica pa razmisljam cime da ga darujem? Da li neka dobra knjiga(ali knjige mu stalno poklanjam)ili... u veelikoj sam muci Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Mom muzu i meni se blizi godisnjica pa razmisljam cime da ga darujem? Da li neka dobra knjiga(ali knjige mu stalno poklanjam)ili... u veelikoj sam muci Ma kakva knjiga... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 У моје двориште навадила се женка коса...остављамо јој мрвице на стази...а уз њу се и понеки врабац убаци... Evo nagrade dok ne stigne otopljenje i live verzija http://www.youtube.com/watch?v=GWeusAm_V8c&feature=related мирођија је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Фебруар 11, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2012 Kako mi sinapse odavno ničemu ne služe "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 O Liturgiji.. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 како је била пуна црква иако је овако грозно време... 0442_feel slavabogu ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 како је била пуна црква иако је овако грозно време... 0442_feel slavabogu I kod nas.. Ali tako se malo ljudi pricestilo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 12, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2012 I kod nas.. Ali tako se malo ljudi pricestilo... и код нас мало...ево, ни ја се нисам причестила... tuzansmajli8904 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука