мирођија Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ма, први пут ми било лакше - нисам знала шта ме чека. А сад... winter Ма чекај, можда га неће ни бити. Свака је прилика друга слика. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ма чекај, можда га неће ни бити. Свака је прилика друга слика. Хоће, мора... Као и први пут. Имам велику диоптрију :291291291: , па не смеју да ризикују. Данас сам баш ишла да прикупљам разне лекарске извештаје... И сад чекамо... 1500_baby Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 o nekim lepim stvarima sto mi se svidjaju.. sta reci, koju posluku porat,kome? strasno mi se svidjas macko,majke mi, totalno si moderna... a da me vidi baboooooooo,a da me vidi baboooooo, da se opijam,da se opijam 7 jegera... "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Razmisljam o deci koja su zaspala kao andjelcici...i pitam se da li ce jos koji put pasti posten sneg u Raski? Samo jednom ga je bilo do sada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Хаику стих... zlata је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Razmisljam o deci koja su zaspala kao andjelcici...i pitam se da li ce jos koji put pasti posten sneg u Raski? Samo jednom ga je bilo do sada. А у Сјеници катастрофа! Како то да у Рашки нема више.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Нисам ништа посебно размишљао,мада читајући ову тему,опет сам констатовао како Билбија Ж, има лепу жену... 0205_whistling Ona sto mu stalno zvoca ?!? 0102_laugh Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Хелена Вујовић Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 А у Сјеници катастрофа! Како то да у Рашки нема више.. Ima ostataka snega,napolju je pravi sljakavac i pada neka ledena kisica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Чекај, чекај! Звонко мисли о госпођи Илић? Иване...! Не бре, мислим исто ко Иван - "о мојој жени"... Нема потребе за ватреним оружјем... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Чекај, чекај! Звонко мисли о госпођи Илић? Иване...! Sjajno zapazanje Dunja 0110_hahaha 'ajde Zvonko da cujemo sada objasnjenje 0110_hahaha Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 О чему размишљаш тренутно? како ћу на посао..сјутра рано! Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Ne zaboravi ono sa prethodne strane... Posalji mi link pa cu postaviti neku fotografiju kada budem imala vremena Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Sjajno zapazanje Dunja 0110_hahaha 'ajde Zvonko da cujemo sada objasnjenje 0110_hahaha Ма мислим исто и ко Жељко... Таша је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 10, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2012 Мислим на то како ће Звонко да награбуси, кад га Жељко утепа , па ми га дође малкице жао . Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 11, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2012 Мислим на то како ће Звонко да награбуси, кад га Жељко утепа , па ми га дође малкице жао . Nisi razumela Lidija, Zeljko pačari svoju zenu a Zvonko ga kanda podrzava u tome, to ti se zove muska solidarnost . Ja cu obojicu da . :lol: Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука