Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Razmišljam o tome kako ću izdržati sama na poslu sledeće nedelje.

Izdržaćeš,samo ne brini previše  :drugarstvo: 0102_laugh

Hvala na podršci.  0102_laugh Ma, ima sva da se smotam, kad znam da sam sama  joooj.

Nisi sama,mi smo uz tebe,samo pomisli koliko te ovde volimo i biće sve ok.  0102_laugh 1405_love

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Razmišljam o tome kako ću izdržati sama na poslu sledeće nedelje.

Izdržaćeš,samo ne brini previše  :drugarstvo: 0102_laugh

Hvala na podršci.  1405_love Ma, ima sva da se smotam, kad znam da sam sama  joooj.

Nisi sama,mi smo uz tebe,samo pomisli koliko te ovde volimo i biće sve ok.  0102_laugh joooj

I ja vas volim  0102_laugh poljubac. Baš mi znači vaša podrška. Znaš kako to kod mene ide, uplašim se u startu, onda skontam da moram to da uradim, jer nema nikog da mi pomogne, pa se lepo skoncentrišem i uradim. Ali ta početna panika mi je strašna, znam da mogu i da će sve biti u redu, radila sam i teže stvari, ali džabe, uvek se uplašim.

Подели на овим сајтовима

Razumem te Malinče samo ne brini previše,videćeš sve će biti dobro.A mi smo tu  :drugarstvo:  0102_laugh 0102_laugh

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• 5 months later...

razmisljam upravo kolko su ljudi nesta(bi)lni, ko i ovo vreme...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

већ данима о томе зашто је зло наводно неодољиво . . .

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...