Снежана Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 On 28. 3. 2015. at 19:40, Anika рече Кад смо код тога, видех данас једне савршене чизмице. Последње остале, морам их узети. shoo - shoo, hand made, bež kožne...(od)uzete Anika је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 девојчица из сирије помислила да је камера оружје,па се предала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Март 28, 2015 Пријави Подели Написано Март 28, 2015 On 28. 3. 2015. at 20:40, 19горан80 рече девојчица из сирије помислила да је камера оружје,па се предала уххх,.... мило злато малено Овим се сетих мајке која је са двоје ситне деца избегла "оних година" из Сарајева......били неко време прихваћени код моје комшинице па се деца играла и дружила са нашом... Ма и у сред највеће игре, они су се на сваку већу, изненадну буку брзо бацали потрбушке на земљу и покривали рукама главу 19горан80 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
19горан80 Написано Март 29, 2015 Пријави Подели Написано Март 29, 2015 On 28. 3. 2015. at 21:10, nana рече уххх,.... мило злато малено Овим се сетих мајке која је са двоје ситне деца избегла "оних година" из Сарајева......били неко време прихваћени код моје комшинице па се деца играла и дружила са нашом... Ма и у сред највеће игре, они су се на сваку већу, изненадну буку брзо бацали потрбушке на земљу и покривали рукама главу да...познат ми је тај осећај пошто сам и сам одрастао у сличним условима nana је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 30, 2015 Пријави Подели Написано Март 30, 2015 Ових дана ме је највише засмејао коментар једне годпође која иде често у Беч па у разговору о ценама рече како је тамо много шта јефтиније али ето Зоо врт за љих четвро био 40 евра, па рече "Ма ајде молим те, мајмун у Бечу-мајмун у Београду! Где толике паре да дам за ЗОо врт" Плутон, Натан, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 2, 2015 Пријави Подели Написано Април 2, 2015 О Македонији, тачније о Охриду и могућем путовању........... Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Размишљам о снази молитве и колико она помаже ако је томе некоме отворено срце. Размишљам и о томе колико је мени све некако лепо сложено и како ми се дешавају прилично лепе ствари, без да сам их тражио, а ни неко други их није тражио за мене, јер се нико и не моли за мене. Не смета ми што се нико не моли за мене, свакако ми ништа ни не треба. Размишљам о томе како сам раније баш имао много тога негативног око себе, а сада га више нема. Размишљам како бих све волео да вас ускоро обрадујем са нечим и, даће Бог, па ћу и успети у томе. Размишљам где сам оставио папирне марамице, јер не могу да их нађем, а прехлађен сам. Размишљам како ово изгледа да сам у исто време размишљао о свему написаном, али то није тачно, јер сам правио по секунду-две размака у размишљању. Благовесник and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Мај 24, 2015 Пријави Подели Написано Мај 24, 2015 o mom nestalom psu Cekiju ( nema ga od 16 maja nestao od kuce i od tada tugujem za njim. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Milica Bajic and Душица је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 о паралелопипедима Поет, Душица and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Utepase me pitije na mesto Milica Bajic and Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Ускоро ће Нова Година. Било би лепо да буде лепа, нешто ми говори да хоће Дај Боже Душица, Драшко, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 @Milica Bajic Milica Bajic and Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 @Душица знаш, то је једна тајна из мог детињства. Није ми ишла математика. И кад је дошло до те скупине под именом паралелопипеди, мене је та реч очарала. Њен звук, склоп слогова, као кад киша добује ..тако некако Milica Bajic, Душица, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука