Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 28. 3. 2015. at 19:40, Anika рече

Кад смо код тога, видех данас једне савршене чизмице. :) Последње остале, морам их узети.

shoo - shoo, hand made, bež kožne...(od)uzete :)

• Волим 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

On 28. 3. 2015. at 20:40, 19горан80 рече
девојчица из сирије помислила да је камера оружје,па се предала 

уххх,....  мило злато малено  :(

Овим се сетих мајке која је са двоје ситне деца  избегла "оних година" из Сарајева......били неко време прихваћени код моје комшинице па се деца играла и дружила са нашом...

Ма и у сред највеће игре, они су се на сваку већу, изненадну буку  брзо  бацали потрбушке на земљу и покривали рукама главу      :cmizdrenje:

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

On 28. 3. 2015. at 21:10, nana рече

уххх,....  мило злато малено  :(

Овим се сетих мајке која је са двоје ситне деца  избегла "оних година" из Сарајева......били неко време прихваћени код моје комшинице па се деца играла и дружила са нашом...

Ма и у сред највеће игре, они су се на сваку већу, изненадну буку  брзо  бацали потрбушке на земљу и покривали рукама главу      :cmizdrenje:

да...познат ми је тај осећај пошто сам и сам одрастао у сличним условима

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ових дана ме је највише засмејао коментар једне годпође која иде често у Беч па у разговору о ценама рече како је тамо много шта јефтиније али ето Зоо врт за љих четвро био 40 евра, па рече

"Ма ајде молим те, мајмун у Бечу-мајмун у Београду! Где толике паре да дам за ЗОо врт"

:))

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Размишљам о снази молитве и колико она помаже ако је томе некоме отворено срце.

Размишљам и о томе колико је мени све некако лепо сложено и како ми се дешавају прилично лепе ствари, без да сам их тражио, а ни неко други их није тражио за мене, јер се нико и не моли за мене. Не смета ми што се нико не моли за мене, свакако ми ништа ни не треба.

Размишљам о томе како сам раније баш имао много тога негативног око себе, а сада га више нема.

Размишљам како бих све волео да вас ускоро обрадујем са нечим и, даће Бог, па ћу и успети у томе.

Размишљам где сам оставио папирне марамице, јер не могу да их нађем, а прехлађен сам.

Размишљам како ово изгледа да сам у исто време размишљао о свему написаном, али то није тачно, јер сам правио по секунду-две размака у размишљању.

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...

@Душица знаш, то је једна тајна из мог детињства. Није ми ишла математика. И кад је дошло до те скупине под именом паралелопипеди, мене је та реч очарала. Њен звук, склоп слогова, као кад киша добује ..тако некако

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...