Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

E, da ima neki vremeplov, pa da se strpamo svi u njega na jedan dan, odavde, i onda da proverimo istinitost Trifketove teme: " Замислите ситуацију. Други светски рат..." i kako bi se ko snašao odavde. Pa da onda čitamo soptvene baljezgarije, i da se stidimo pred sobom, kako je u dobru lako dobar biti i sve to tako natananice iz toplog sobička, ušuškani u bezbrižnost smuntani i ono: "Ja bih, ja bih, ja bih..". Pa, ne znam sta bih. Mozda bih i ja bila od tih sto se naknadno stidi. Mozda bih,  mozda ne bih. Ja mogu samo da mislim, s ovog aspekta. A sam cin, kada je stani pani, i prpa, bato moj, e ajde onda... A sta bih stvarno uradila, kakva sam i od čega, tek tada bih videla. Da li bih pustila u gaće, ili se držala do zadnjeg momenta a sutra disala zadnji udisaj u gasnoj komori.  

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

како је лепо опет без ветра...и са сунцем... :0442_feel:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

O komentaru, jedne bakice. Stojimo mi tako tamo, i ja pitam, dobro, a sta sad da radim, šta sada kažem..i ženica mi neka objašnjava. U tom upadne neka mila bakica, s komentarom: "A dete moje, da mi tebe udamo za nekog sveštenika, pa ćeš sve da naučiš. :)" Ja kažem: "Ako nekoga znate, ja neću da se bunim. Čak naprotiv. " Kaže ona meni: "Dete moje, ako iskreno zamoliš Gospoda i zaista želiš to...ali ne da želiš smao jer bi želela, nego istinski iz srca, On daće. "

Još uvek sam pod utiskom.

Ona je prošla pored mene, ja sam još stajala u redu, uhvatila me opet za ruku, poželela svako dobro i nasmejala mi se. Ja joj otpozdravih,  poželih svako dobro, i osta neki lep osećaj u duši. Dobra energija se razmenila.

Ko zna. Čudni su putevi Gospodnji. Barem takvom verujem, da ne bih morala da "tupim" šta podrazumevam pod čestitim i odanim bićem i težnju, želju da te neko voli na tren, zbog tebe kao tebe, zbog onoga šta u duši, kao biće jesam. Šta znači neodsustajanje , strpljenje. Staloženost. I blagost.

:)

Подели на овим сајтовима

Да ли да дам отказ и да одем кући да спавам или да скувам још једну грчу црну каву...

Ахахаха , мислим да и сам знаш одговор на то питање . Ја једну већ попио и слабо помаже .

Подели на овим сајтовима

Да ли да дам отказ и да одем кући да спавам или да скувам још једну грчу црну каву...

Možeš da se uviješ u mušemu dok daješ otkaz :D

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/442048/E-ovako-se-daje-otkaz

Ali možda je ipak bolje da odeš da skuvaš kafu, mene često i ta šetnja i motanje po kuhinji razbudi

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Размишљам...немојте да се смејете, ствар је озбиљна и узела ми је ево бар сат времена...размишљам како изгледа Бој Џорџ данас. Е не могу да се сетим како је дошло до тога да о томе размишљам али је уследило копање по Гуглу и даљих питања...а Синди лоупер?...а Адам Ант?

Боље да нисам размишљала!

Адам Ант 

article-1192974-0557AEE6000005DC-678_468

Бој Џорџ пре пар година

article-1180468-030E33D3000005DC-727_233

sindi

article-1352409-0CFF3820000005DC-127_468

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...