Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Лејди Кејтилн Старк,од куће Тули , је за денерис појам мајке и жене!

Zaboravljate da je Deneris bila više nego požrtvovana supruga hrabrom Kalu Drogu, i nesuđena majka svom detetu. Ali umesto toga ona je postala majka zmajeva, i majka celog jednog naroda. 

Deneris, voljena kalisi.

Šta je Kajtlin "Keti" Stark uradila?

Oterala najgotivnijeg Starka, Džona Snežnog. Odbila ga od porodice. Neda je pogrešno savetovala pa je i zbog njenog saveta, glavu i izgubio. Neposredan razlog zbog kojeg je i Rob i cela ta ekipa pobijena na Crvenoj Svadbi kod Freja. Žena čega se dotakne, mora da uništi.. Ovo su samo neke stvari... Uh, kako zaboravih... zarobila je Tiriona Lanistera, što je bio i povod za rat kraljeva. Užas od žene. 

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Deneris, voljena kalisi.

Хахаха,е добар си...па ништа,да ти наручим онда мајицу,за тебе и госпођу... .smesko.

fire.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Grešiš, sinak, silno grešiš Iznenadio bi se evolucijom svih ličnosti (neke imaju uzlazne a neke silazne). Čak i Sansa (Starkova starija kćer) me je prijatno iznenadila. Shvata da mora i počinje da se bori za sopstveni život al način kojim se ženi u njenom položaju dopušteno i svojstveno.

То си у праву! Одгледах јуче задњу епизоду треће сезоне, како га среди са бодежом....испусти новчић (као испусти) и би што би....... :)
А ова сцена је царска, због ње гледам серију, Сансе и Ноћне Страже на Зиду.....
http://www.youtube.com/watch?v=_hIqspEBi1g

Подели на овим сајтовима

Starkovi su uzurpatori. Jedini zakoniti vladari su iz kuće Targarjena. Znači Deneris Olujrođena, i tačka. 

Pravda za kalisi. Kalisi, kalisi, kalisi. 

I ja otkidam na plavuše!Go Deneris,Go Deneris,Go Deneris... .smesko.

Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći

Подели на овим сајтовима

Да ли сте сигурни да је ово последња епизода у трећем серијалу?

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

I zvanično pripadam kući Targarjena. :) Kalisi, kalisi, kalisi...

OTKRIJTE (samo ko ima fejs), kojoj kući iz Igre prestola, pripadate?

targarjen.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

HOUSE BARATHEON

Power and reputation have made you lazy and unconcerned for the outside world. Although you do like the people around you, loyalty isn't something in your character

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

inache ne svidja mi se jedna stvar.. koja mi je poprilichno nerealna... Teonu Grejdzoju su odsekli mladjeg Teona.. i to koriste kao "upozorenje" njegovom ocu... mislim ... STVARNO!? U vreme kada je porodichno ime sve, ti sinu velike kuce odseces ono sto mu treba da produzi kucu i ocekujes da ga njegov otac zeli nazad? Totalno nelogicno razmislajnje od strane onog tipa koji ga muci ... a do sad je bio skroz kalkulisan pored silnog sadizma koji ispoljava...

Inace najkomicnija scena u celom serijalu.. ja sam vristao od smeha:

199527_416856675037465_1254666810_n.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

inache ne svidja mi se jedna stvar.. koja mi je poprilichno nerealna... Teonu Grejdzoju su odsekli mladjeg Teona.. i to koriste kao "upozorenje" njegovom ocu... mislim ... STVARNO!? U vreme kada je porodichno ime sve, ti sinu velike kuce odseces ono sto mu treba da produzi kucu i ocekujes da ga njegov otac zeli nazad? Totalno nelogicno razmislajnje od strane onog tipa koji ga muci ... a do sad je bio skroz kalkulisan pored silnog sadizma koji ispoljava...

Odakle ti ideja da "to koriste kao upozorenje njegovom ocu"?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Odakle ti ideja da "to koriste kao upozorenje njegovom ocu"?

Izvini Mlađo, odgovorio sam ti pre nego što sam pogledao poslednju epizodu (a to je drastična izmena u odnosu na knjigu u kojoj se duže vreme i ne zna da je Teon živ). Potpuno si u pravu i to bi bio prilično nelogičan potez Remzija... verovatno su hteli da pokažu da Bejlona baš boli uvo za Teona jer ga nije poslušao, a da je Aši drag njen "mali bratić" iako je budala... a da im to ne oduzme mnogo vremena...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Хахаха, ово је Нишизавина фејсбук страница, придружите се... :cheesy2:

577885_10200849083974182_1450158499_n.jp

Гандалф

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...