Aquilius Cratus Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Ne odredjuje poreklo i proslost vladaoca nego potencijal. Zbog toga najbolji izbor za Vesteros je Јаков., sqny and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Лејди Кејтилн Старк,од куће Тули , је за денерис појам мајке и жене! Zaboravljate da je Deneris bila više nego požrtvovana supruga hrabrom Kalu Drogu, i nesuđena majka svom detetu. Ali umesto toga ona je postala majka zmajeva, i majka celog jednog naroda. Deneris, voljena kalisi. Šta je Kajtlin "Keti" Stark uradila? Oterala najgotivnijeg Starka, Džona Snežnog. Odbila ga od porodice. Neda je pogrešno savetovala pa je i zbog njenog saveta, glavu i izgubio. Neposredan razlog zbog kojeg je i Rob i cela ta ekipa pobijena na Crvenoj Svadbi kod Freja. Žena čega se dotakne, mora da uništi.. Ovo su samo neke stvari... Uh, kako zaboravih... zarobila je Tiriona Lanistera, što je bio i povod za rat kraljeva. Užas od žene. Јевсевије је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Deneris, voljena kalisi. Хахаха,е добар си...па ништа,да ти наручим онда мајицу,за тебе и госпођу... .smesko. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јевсевије Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Grešiš, sinak, silno grešiš Iznenadio bi se evolucijom svih ličnosti (neke imaju uzlazne a neke silazne). Čak i Sansa (Starkova starija kćer) me je prijatno iznenadila. Shvata da mora i počinje da se bori za sopstveni život al način kojim se ženi u njenom položaju dopušteno i svojstveno. То си у праву! Одгледах јуче задњу епизоду треће сезоне, како га среди са бодежом....испусти новчић (као испусти) и би што би....... А ова сцена је царска, због ње гледам серију, Сансе и Ноћне Страже на Зиду.....http://www.youtube.com/watch?v=_hIqspEBi1g Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Starkovi su uzurpatori. Jedini zakoniti vladari su iz kuće Targarjena. Znači Deneris Olujrođena, i tačka. Pravda za kalisi. Kalisi, kalisi, kalisi. I ja otkidam na plavuše!Go Deneris,Go Deneris,Go Deneris... .smesko. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 Да ли сте сигурни да је ово последња епизода у трећем серијалу? "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bnenad92 Написано Јун 11, 2013 Пријави Подели Написано Јун 11, 2013 http://www.telegraf.rs/hi-tech/internet/741912-game-of-thrones-otkrijte-kojoj-kuci-pripadate-video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 I zvanično pripadam kući Targarjena. Kalisi, kalisi, kalisi... OTKRIJTE (samo ko ima fejs), kojoj kući iz Igre prestola, pripadate? bnenad92 је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 Rezultat mog testa;House Targaryen .smesko. Govori tiho i nosi zmaja sa sobom... Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 HOUSE BARATHEON Power and reputation have made you lazy and unconcerned for the outside world. Although you do like the people around you, loyalty isn't something in your character oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 inache ne svidja mi se jedna stvar.. koja mi je poprilichno nerealna... Teonu Grejdzoju su odsekli mladjeg Teona.. i to koriste kao "upozorenje" njegovom ocu... mislim ... STVARNO!? U vreme kada je porodichno ime sve, ti sinu velike kuce odseces ono sto mu treba da produzi kucu i ocekujes da ga njegov otac zeli nazad? Totalno nelogicno razmislajnje od strane onog tipa koji ga muci ... a do sad je bio skroz kalkulisan pored silnog sadizma koji ispoljava... Inace najkomicnija scena u celom serijalu.. ja sam vristao od smeha: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 12, 2013 Пријави Подели Написано Јун 12, 2013 inache ne svidja mi se jedna stvar.. koja mi je poprilichno nerealna... Teonu Grejdzoju su odsekli mladjeg Teona.. i to koriste kao "upozorenje" njegovom ocu... mislim ... STVARNO!? U vreme kada je porodichno ime sve, ti sinu velike kuce odseces ono sto mu treba da produzi kucu i ocekujes da ga njegov otac zeli nazad? Totalno nelogicno razmislajnje od strane onog tipa koji ga muci ... a do sad je bio skroz kalkulisan pored silnog sadizma koji ispoljava... Odakle ti ideja da "to koriste kao upozorenje njegovom ocu"? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 inache ne svidja mi se jedna stvar.. koja mi je poprilichno nerealna... Teonu Grejdzoju su odsekli mladjeg Teona.. i to koriste kao "upozorenje" njegovom ocu... mislim ... STVARNO!? U vreme kada je porodichno ime sve, ti sinu velike kuce odseces ono sto mu treba da produzi kucu i ocekujes da ga njegov otac zeli nazad? Totalno nelogicno razmislajnje od strane onog tipa koji ga muci ... a do sad je bio skroz kalkulisan pored silnog sadizma koji ispoljava... Odakle ti ideja da "to koriste kao upozorenje njegovom ocu"? Izvini Mlađo, odgovorio sam ti pre nego što sam pogledao poslednju epizodu (a to je drastična izmena u odnosu na knjigu u kojoj se duže vreme i ne zna da je Teon živ). Potpuno si u pravu i to bi bio prilično nelogičan potez Remzija... verovatno su hteli da pokažu da Bejlona baš boli uvo za Teona jer ga nije poslušao, a da je Aši drag njen "mali bratić" iako je budala... a da im to ne oduzme mnogo vremena... Млађони је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Хахаха, ово је Нишизавина фејсбук страница, придружите се... :cheesy2: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 http://www.creativebloq.com/illustration/game-thrones-illustrations-5133028 Avocado, Јаков. and sqny је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука