Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Да ли ће Гвоздена банка да добије неку битнију улогу у наставку приче? Пошто делују моћно, оно мало што су помињани...

До сада, мислим на пету, последњу написану књигу, има само назнака да ће ускоро тражити своја потраживања...на који начин и преко кога, то ће они, као прави банкари, већ наћи начина да реализују. :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ali nakon ovoga sto smo videli u seriji slobodno mozemo sastaviti novu kletvu, dabogda imao zenu ko Ruz Bolton. :D

Daj molim te, on je samo oženio bucku, kojom je inače zadovoljan, a ona se udala za psihopatu.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Ја сам два пута почињао да гледам прву епизоду првог серијала и оба пута нисам могао да погледам до краја јер сам имао другачија очекивања. Онда, после пола године седнем опет да серији дам шансу и толико ми се свидела да сам у  2-3 дана погледао прва три серијала. има стварно занимљивих ликова.

Подели на овим сајтовима

Ladno su smestili i kraljici Mardžeri i Lorasu... eno ih, odoše u zatvor. Valjda će bakuta da ih izvuče (uz debelu kauciju). Onaj septon mi je bio cool dok je bio u fazonu grčkog filozofa.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Onaj septon mi je bio cool dok je bio u fazonu grčkog filozofa.

Ko vladike; kul su dok budu kaluđeri, kao ovo ono braćo sestre zajednica laganica; sednu u kancelariju, kad ono volja za moć!

Подели на овим сајтовима

Ko je smislio i napisao onu sekvencu u Dorni, treba ga otpustiti i zabraniti mu da radi u TV industriji :)

I 'Sand snakes' su golem debakl - los scenario, ocajna gluma, pogresan casting, cudan body language sve vreme... Mnogo bolje da su se drzali knjige i da se Jamie sukobljavao sa Blackfishom i preostalim Stark lojalistima u Medjurecju.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Koncano malo prave akcije sa Belim Hodacima u osmoj epizodi :)

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ja cu da gledam opet, toliko je bilo dobro :D

• Волим 1

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

Mene je držalo prve dve sezone, sad mi je onako... dobra serija i to je to

Inače, najzanimljiviji mi je

maxresdefault.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pa i meni je bilo tako, zevanje  i gledanje s pola mozga dok nije krenula akcija :D

Moji omiljeni ne nuzno ovim redosledom :)

1798772_10152002378082734_1731687588_n.j

1779292_10152002378227734_564919755_n.jp

1795499_10152002378462734_1212239517_n.j

1960140_10152003904282734_1221831974_n.j

1012070_10151951969182734_899488344_n.jp

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

wow luda epizoda

ne mogu da verujem da vaskrsavaju mrtve... inače, neke scene tokom napada zombija podsećaju na World War Z

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...