Aquilius Cratus Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Ma di si ti to gledo? Ajd podeli samnom u 4 oka Ja cuo da teolozi imaju pristup privatnim torrent serverima ali sam mislio da je trol. Kad ono... Лазар Нешић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Da znas "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 @@Danijela, @@Aquilius Cratus, Mogao bih sve u par tačaka, ali upropastiću vam seriju ... da ne kažem život! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Nista se ti ne brini, davaj "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Preston Jacobs je genije koji neverovatno dobro zapaza najsitnije detalje iz price i njegovi komentari su izuzetni. Ko voli knjige i seriju neka pogleda https://www.youtube.com/channel/UCXU7XVK_2Wd6tAHYO8g9vAA Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 KO NIJE GLEDAO DA NE ČITA!!! ---- 1) Marsela - mrtva 2) Đon Snow - utepan 3) Ayra - silovanje 4) Cersei - golotinja, bičevanje i .... 5) Sansa - golemo tepanje, Teon utepan 6) i još ponešto ... malo iznenađenje! Viktor Ljvovic, Aquilius Cratus and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Piii nisam nesto iznenadjena Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 1) Marsela - mrtva 2) Đon Snow - utepan 3) Ayra - silovanje 4) Cersei - golotinja, bičevanje i .... 5) Sansa - golemo tepanje, Teon utepan 6) i još ponešto ... malo iznenađenje! 2, 3 , 4 je iz kniga, a 1. i 5. mislim da nece ni biti u Martinovoj prici. Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 KO NIJE GLEDAO DA NE ČITA!!! ---- 1) Marsela - mrtva 2) Đon Snow - utepan 3) Ayra - silovanje 4) Cersei - golotinja, bičevanje i .... 5) Sansa - golemo tepanje, Teon utepan 6) i još ponešto ... malo iznenađenje! Leskovacki Brusli uripio u GOT i nastade tepanje. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Sta su zabrljali u seriji 1. Izbacili su Viktariona i Eurona i onog trege brata sto lici na Jovana Krstitelja 2. Zaista su ubili Mansa 3. Ubise Baristana i konsekvento nema one scene kad on sam izlazi pred zmaja da spasi Deneris 4. Nema ni pomena o Vajmanu Manderliju 5. Nema zombi Ketlin 6. Coldhands bi bio zanmiljiv i jos mnogo toga....... Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Sta su zabrljali u seriji 1. Izbacili su Viktariona i Eurona i onog trege brata sto lici na Jovana Krstitelja 2. Zaista su ubili Mansa 3. Ubise Baristana i konsekvento nema one scene kad on sam izlazi pred zmaja da spasi Deneris 4. Nema ni pomena o Vajmanu Manderliju 5. Nema zombi Ketlin 6. Coldhands bi bio zanmiljiv i jos mnogo toga....... Sve je to forma, slazem se da bi bilo bolje sa time ali tesko da je to bas tako strasan zabrlj. Oni znaju kako ce Martin zavrsiti knjige, mi ne znamo uz sve ove promene jos mogu da naprave tako da sustina bude ista a forma well ovakvka kakva je. Za 5. jos ima sanse. Tako se nesto pricalo da je ce ubaciti u ovoj poslednjoj epizodi. E sad kad bi Lepi potvrdio da je tako bilo bi lepo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Lepi, pricaj da ti ne zovem Gospodju da te pritegne "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Пошто помену Аквилиус трансцеденцију у серији. јесте ли нашли негде да се неко бавио религијама и месту религије у целој причи? Има ту доста материјала чини ми се, стари богови, нови богови, септони, менифејсд гад, господар светлости итд... Могао би Аквилиус да напише добру анализу сигуран сам, али вероватно човек има преча посла Aquilius Cratus and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Пошто помену Аквилиус трансцеденцију у серији. јесте ли нашли негде да се неко бавио религијама и месту религије у целој причи? Има ту доста материјала чини ми се, стари богови, нови богови, септони, менифејсд гад, господар светлости итд... Могао би Аквилиус да напише добру анализу сигуран сам, али вероватно човек има преча посла Поделу и краћа објашњења имаш на овој адреси: http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Religion. Ако те занима дубља анализа... Мислим да није вредно труда... Срђан Шијакињић and Зосима је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 11, 2015 Пријави Подели Написано Јун 11, 2015 Gde ima deseta epizoda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука