Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne zna se još uvek, mada sudeći po jednoj Martinovoj rečenici (ne iz knjiga), pitanje je i da li je prvi postao takav (a prethodno bio nešto drugo) ili je to jednostavno jedno od bića koja postoje u tom svetu:

"The Others are not dead. They are strange, beautiful… think, oh… the Sidhe made of ice, something like that… a different sort of life… inhuman, elegant, dangerous."

Da nekog ne zbuni deo Martinove rečenice, u knjigama (za razliku od serije) oni su prelepi... i češće ih nazivaju "Others" nego "white walkers".

Sa druge strane, oni se prvi put pojavljuju u istoriji za vreme prethodne "Duge noći"... i uglavnom se spekuliše da su tada i nastali.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Било би мало више бизар :)))

То већ мало теже, мада би био најјачи моменат у серији :)))  

:)))

11235804_484945188324284_660528293771042

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Ову епизоду је требало преживети. Маестрално одрађено, ал једна од епизода коју више никад нећу да погледам.

УПОЗОРЕЊЕ! Ако нисте гледали задњу епизоду, не кликћите на дугме.

Бем ти и Болтоне и Баратионе и Ланистере и Тајреле, сви су исти! Све сам се надао да ће стока да поштеди девојчицу и убије вештицу, сад не могу да се смирим сто година, де га и погледах! Сад ми свеједно и да онај узме Север и да га не узме кад је животиња. И бем ти и сценаристе и редитеље како су ону сцену приказали, ко да сам стајао тамо поред ломаче и гледао. Пу!

Једино ону малу Сансу да спасе од оног психопате, ал и она ће временом да постане психо и можда још и гора од свих њих заједно, има то у себи још откад је била клинка кад је требало да се уда за Џофрија.

Једино готивна она сцена са Калиси и змајем, коначно је било и време да се у њој пробуди то да контролише змајеве у потпуности. И за Џору ми драго, а некако се и дало очекивати.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ову епизоду је требало преживети. Маестрално одрађено, ал једна од епизода коју више никад нећу да погледам.

УПОЗОРЕЊЕ! Ако нисте гледали задњу епизоду, не кликћите на дугме.

Бем ти и Болтоне и Баратионе и Ланистере и Тајреле, сви су исти! Све сам се надао да ће стока да поштеди девојчицу и убије вештицу, сад не могу да се смирим сто година, де га и погледах! Сад ми свеједно и да онај узме Север и да га не узме кад је животиња. И бем ти и сценаристе и редитеље како су ону сцену приказали, ко да сам стајао тамо поред ломаче и гледао. Пу!

Једино ону малу Сансу да спасе од оног психопате, ал и она ће временом да постане психо и можда још и гора од свих њих заједно, има то у себи још откад је била клинка кад је требало да се уда за Џофрија.

Једино готивна она сцена са Калиси и змајем, коначно је било и време да се у њој пробуди то да контролише змајеве у потпуности. И за Џору ми драго, а некако се и дало очекивати.

Па није било баш тако страшно. Мој син и ја смо погледали без проблема. Ћеркица једино није могла да спава ...док није попила млеко.

Подели на овим сајтовима

Čekaj,nešto mi nije jasno,odakle vam ideja da je ovo zadnja epizoda?

Ima još jedna...ili je već procurela 10 epizoda?!

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...