Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

управо сам је одгледао и исто се питам како је могуће победити када ови све што побију васкрсну и придруже себи... мораће се укључе змајеви :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Е стварно,не дају ти да заволиш неки лик,јер га убију док трепнеш,жао ми ове кеве дивљакуше,спасла је децу,али постала зомби...Џин се извукао,бар нешто...

Џон је стварно постао фаца,Болтони ће разбити глупог Станиса како ствари стоје,а Калеси змајеви и та прича су ми увек били досадни и непотребни,док им сад Тирион није дошао у госте...очекујем да повали змај-краљицу... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

А зомбије ће победити два клинца Старкових са натприродним моћима,,којих нема већ две сезоне...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

А зомбије ће победити два клинца Старкових са натприродним моћима,,којих нема већ две сезоне...

Тачно, не знам како ми то не паде на памет досад...

.очекујем да повали змај-краљицу...

То већ мало теже, мада би био најјачи моменат у серији :)))  

"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

То већ мало теже, мада би био најјачи моменат у серији   

Било би мало више бизар :)))

А мог омиљеног лика - Тајвина Ланистера - су убили :( Није да није заслужио, далеко од тога, ал ми некако био најбоље и најкомплетније одрађен лик, ови остали су више некако обојени неком претежном бојом, а онај је био баш прави човек, са свим својим врлинама и манама.

А ову задњу епизоду ћу дефинитивно да одгледам опет :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ja vam rekoh :D

Znači tri puta sam gledala sinoć bitku :D

E da i Zoske je u pravu, gde su bre ona dečurlija? :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

С којом облашћу у тој серији се идентификујете( само немојте сви у глас рећи СЕВЕР) ? 

Мени је некако онај зид према северу прирастао за серце и то "монаштво". 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је неко већ поставио, ако није обавезно погледајте :)

Подели на овим сајтовима

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...