Иван Ивковић Написано Јун 14, 2015 Пријави Подели Написано Јун 14, 2015 www.youtube.com/watch?v=rbhXUlRx-OQ Сад ме подсети, има и ово... Аурор, Manolis, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Ovaj posmatrac je trenutno na (HBO) Zidu! (Prijavljujem se samo) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Закомпликовали га максимално. Ал има логичан ток прича након обрта са Станисом у претходној епизоди и свега осталог што се дешавало. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Ode Snow - još da sk...ju Podrika i to je to. Upravo sam odgledao - haos. Pretpostavljam da su za ovu šetnju sa golom kraljcom tražili dozvolu u Dubrovniku. btw ko je onaj lik koji je dao zavet ćutanja u kraljevskoj straži? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 btw ko je onaj lik koji je dao zavet ćutanja u kraljevskoj straži? Планина. Био скоро мртав па га окрепили неком црном магијом. Adelaida and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Било бденије ноћас... Не бих смео да се кладим али мислим да би нам многи светогорци позавидели на оваквој преданости... Аурор, Adelaida and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Potrudio sam se da se registrujem na imdb samo da bi im dao 1/10 zvezdica za ovu epizodu Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Закомпликовали га максимално. Ал има логичан ток прича након обрта са Станисом у претходној епизоди и свега осталог што се дешавало. Najinteresantniji, najbitniji i veoma dugo izgradjivani storyline (Stannisov) za jedno 45 sekundi zavrsen je na najantiklimaticniji moguci nacin... -.- ' Ali je bitno da smo spalili dete epizodu pre i da je to bio ogroman shock, to je Vazna Stvar pilecim mozgovima kreatora serije... Verovatno su razmisljali (posto su znali da ce skroz da ugase storyline): 'daj kad vec onako okoncavamo Stannisovu sekvencu da bar ubacimo nesto bas onako ogavno i uzasno, sigurno ce super da ispadne heheh '. // ala sam ogorcen... xD Viktor Ljvovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 // ala sam ogorcen... xD http://giphy.com/gifs/30-rock-liz-lemon-jack-donaghy-VuWtVHkMjrz2w Само полако, није то ништа страшно. То су оне чике филмаџије измислиле само да измаме коју парицу за јогурат и саламу. Снимиће они нешто боље па ћемо да гледамо и будемо срећни, пусти ти ово... Аурор, Manolis, Adelaida and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Е сад кад су се сабрали утисци... Станисова смрт је сасвим логична, управо на начин како се десила. И није ни требало да му посвете више пажње од онога, јер је није ни заслужио. Зашто га је убила Бријана? Да би се публика подсетила да је Станис већ користио црну магију, и то да би средио рођеног брата, тако да није никакав позитивац, као и да је тај праг савеза са ђаволом већ давно пређен, тако да није нелогично што је опет томе прибегао. Наравно да ће војска да му се распе кад види шта је урадио рођеном детету, и да није ништа бољи од Болтона. Санса и Рииик - и ово је одрађено маестрално, сасвим животно. Смрт од страха од психопате који их држи у заточеништву је сасвим логичан крај. Без патетике, без специјалних ефеката, без ичега спектакуларног. Једноставно - логично је. А и Ремзи је кажњен најстрашније што је могао да буде кажњен, и то управо кад је дошао до врхунца - у исто време изгубио љубавницу, најоданијег слугу и жену која му је гарантовала шансу да Севером влада легално (да је Санси направио наследника). И то све кад је победио Станиса и отклонио претњу својој власти. Денерис Таргеријен је завршила окружена неким дивљацима. Ово може значити да ће или да добије задатак да и њих цивилизује ко што је и Дрогово племе кад је остала калиси, или да ће да је казне због нечега што још није урадила, али што би сигурно урадила (да буде она деструктивна сила о којој смо причали пар страна уназад). Ако је змај мртав, односно ако се не опорави, тешко да ће да буде ово прво. Серсеи се поново прерачунала, што јој већ прелази у навику. И као што јој се о главу обили ови секташи, тако ће вероватно и Планина. Ако су нам нешто у серији показали, то је да петљање са црном магијом никад не доноси добре резултате по оног ко то покушава да користи за неку личну корист. Тирион коначно заузима улогу која му припада. Пошто није могао да се оствари у родном граду, доведен је у нови град, где ће добити сав простор који му је потребан, заједно са елитном гардом која ће те одлуек спроводити. Биће занимљиво видети и његову и реакцију становника града ако се Денерис врати, јер верујем да ће да буде феноменалан владар, далеко бољи од Денерис. На крају, Џонова смрт - очекивано. Колко год да поштују своје завете, сви из Црног замка су ипак људи и памте све које су изгубили од Дивљака. Чак ми се да ми се овај приступ - да се неке од најзначајнијих сцена приказују без посебног климакса и ефеката - и више свиђа, јер је много више животнији, јер се у стварности такве ствари дешавају сваког дана. Ако нас неко стави у улогу објективног посматрача, као што су нас ставили у задњој епизоди, само ћемо да гледамо и да причамо како се ствари одвијају логичним редоследом, без уплитања емоцијау целу причу. Епизода 9/10 по мени (9 зато што и даље нису дали назнаку шта је са преживелим Старковим клинцима и што нисмо сконтали да ли је Ајра мртва или нешто друго). Manolis, ivanaika, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Mislim da Arija svakako nije mrtva Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 И мени се чини, само што више неће да буде Арја ако је овај остави у животу, тако би макар било логично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Е сад кад су се сабрали утисци... Станисова смрт је сасвим логична, управо на начин како се десила. И није ни требало да му посвете више пажње од онога, јер је није ни заслужио. Tacno dovde sam citao, bilo mi dosta i sve mi je bilo jasno kao dan Jedno malo pitanje samo: otkud znas da je mrtav uopste? Sto nisu pokazali? Mnogo gadno pa da ne gledamo? A da, nije to taj tip serije gde se to eksplicitno prikazuje... :p Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Имаш своје мишљење, није фрка, ал нема потребе да будеш безобразан зато што су сценаристи одступили од књиге. Што се мене тиче, Станис је одрађен одлично, а ти свакако имаш право на своје мишљење, као и да не желиш да читаш шта ја пишем. Као што и ја имам право да га не уважим. Pontifex Emeritus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Viktor Ljvovic Написано Јун 15, 2015 Пријави Подели Написано Јун 15, 2015 Glupavo su predstavili Stanisov lik u poslednje 2 epizode. Bolno je bilo gledati bitku pod Winterfelom i ono sto joj je prethodilo. 2/10 za epizodu i celu sezonu. Лазар Нешић and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Der Hölle Rache kocht in meinem Herzen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука