Jump to content

Game of Thrones - нова хит серија! (опаки спојлери, улазите на сопствену одговорност!)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Hocu Sneska nazad... :((( ne moze tako da umreeee...nije umro jel da? :cmizdrenje: samo se onesvestio....i gde je Duh da ga odbrani...glupo je uopste misliti da je mrtav skroz na skroz...

I Sansa i Vonj nisu umrli....mislim o cemu ce se onda razvijati prica...

Mrzim Dzordza R.R. Martina.... sFun_bat

Ghostove reakcije kad je ugrozen

- Sam: 'Evo me, stizem! Grrrr!'

- Jon: 'lol'

Подели на овим сајтовима

Ali makar se ovi dobro lože ... hehehe ...

Умрех ко Јоца Снежни ал од смеха

:)):))

Маса ће дефинитивно замрзети овај серијал јер се по питању позитивних ликова уопште не уклапа у холивудске клишее.

Мада је у свему осталом као и холивуд.

Подели на овим сајтовима

мислим да је она сцена зар и ти сине Бруте била сасвим непотребна, као и Via Dolorosa све са посртањем.. додуше без крста, јер би било саблажњиво преко сваке мере  :D

рециклажа.

Да, у суштини серијал јесте рециклажа реалних историјских догађаја и легенди око тих догађаја.

Међутим ни најлуђим поглавицама татарских хорди које су јурцале по азијском пространству није се оволико баксузних ствари десило за време њиховог јурцања. Тако да не слажем се са Рилетом јер управо том тежњом за реалношћу испада из реалности јер сценарио једноставно претерује у "злој коби".

Оволико трагедија одједном се није десило ни српским владарима.

Подели на овим сајтовима

Шејм...динг-донг...Шејм...динг- донг... Мој утисак,Серсеи је ипак најбоља риба у серији... :0203_cool:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Шејм...динг-донг...Шејм...динг- донг... Мој утисак,Серсеи је ипак најбоља риба у серији... :0203_cool:

Jeste dobra riba ali ono sto si video ispod ramena to nije bila Lina vec dublerka sa montiranim licem. Neki kazu da je ugovorom vezana da ne radi gole scene neki kazu da je bila trudna u to vreme pa bi se videlo a mozda je i jendo i drugo no sve u svemu nema se zbog cega buniti. :D

Verujem da su svi pratioci serije Terminator gde je ona glumila Saru Konor skontali da ono nisu njene grudi. :)

Подели на овим сајтовима

Да, у суштини серијал јесте рециклажа реалних историјских догађаја и легенди око тих догађаја.

Међутим ни најлуђим поглавицама татарских хорди које су јурцале по азијском пространству није се оволико баксузних ствари десило за време њиховог јурцања. Тако да не слажем се са Рилетом јер управо том тежњом за реалношћу испада из реалности јер сценарио једноставно претерује у "злој коби".

Оволико трагедија одједном се није десило ни српским владарима.

Гледај судбине цара Уроша, браће Мрњавчевић, кнеза Лазара, Стефана Високог, Бранковића, кнегиње Милице, кнегиње Маре, Мурата, Бајазита, Оливере, Алтомановића, Бановић Страхиње, великашких породица, неког витеза који је преживео Косовски бој ал су му код куће све побили и спалили, деце која су тад лутала бесциљно, без родитеља... А све то је само код нас, у границама Србије без Војводине, Македоније, и дела Босне и Црне Горе. Упореди судбине ових ликова (временски распон је мало већи, ал слободно избаци ко ти се чини сувишним), и добијеш много замршенију и крвавију верзију Игре Престола, са већим бројем убијених главних ликова, издаја, преокрета, планова, неочекиваних обрта и свега осталог него овамо.

Замисли и ту серију: публика таман мисли Срби разваљују у Маричкој бици, иако је претходно замрзела браћу Мрњавчевиће, и деси се катастрофа епских размера са најантиклимактеричнијим сценаријем који нико никад не би могао да претпостави. Публика оће да Бошко Југовић преживи, он умре. Публика оће да Вук Бранковић погине, он постане борац главни против Турака (ако би сценарио био рађен по миту о издаји). Публика очекује да Стефан умре врло брзо, он упркос свему поживи још дуго. Бајазит, кад је на врхунцу славе и моћи, и који је због односа према Оливери почео да бива симпатичан публици, бива стрпан у кавез и до краја живота буде у смрдљивој тамници. Краљ Твртко, кога смо претходно мрзели, једини шаље војску на Косово... Кажи колко би то била болеснија серија од Игре Престола.

А и не знам шта се уопште људи буне због Станиса. Ако ме је нешто у животу померило, то је развој догађаја на задњих тридесетак страна код Достојевког, у скоро свим његовим романима. Тако нагле и болесне обрте немаш нигде. Кад сам био клинац и то први пут читао, мрзео сам га и мислио да је сензационалиста, ал како сам старији, све више видим колико је само добро познавао људе и за шта су све способни.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

JEDINO NA NJUZU: Saznajte šta se sve događalo glavnim junacima serije Game of Thrones bez straha od spojlera

Game of Thrones: Saznajte sve o [sPOJLER] nakon što [sPOJLER] kada [sPOJLER] [sPOJLER] iz [sPOJLER] u poslednjoj epizodi

http://www.njuz.net/game-of-thrones-saznajte-sve-o-spojler-nakon-sto-spojler-kada-spojler-spojler-iz-spojler-u-poslednjoj-epizodi/

:D

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

karadjordje_petrovic_1762-1817.jpgrobert-stark-160.jpg

Vujica_Vuli%C4%87evi%C4%87.jpgbook-lord-walder-frey-for-your-wedding-d

220px-MilosObrenovic_1848.jpgtywin-lannister_197x282.jpg

Dragutin Dimitrijevic Apis = Littlefinger

Slobodan Milosevic = Aerys II Targaryen - 'Mad King'

Mira Markovic = Cersei

SNS (cela, ne samo AV) = Joffrey

knez Mihajlo Obrenovic = Renly Baratheon

Dragoljub Micunovic = grandmaester Pycelle

MMF = Iron Bank of Braavos

Night's Watch = Dveri, Obraz, DSS, Zavetnici, Nashi, 1389 i druge turbopatriJocke organizacije na braniku Srbsterosa od zapadnog globalizma, zombija, liberalizma, Belih Hodaca, dzinova, ljudskih prava, i ostalih spodoba i bauka

SRS = Wildlings

Kacavenda = Thoros of Myr

......

Dodajte po nahodjenju :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...