RYLAH Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 Управо сада, Deja Vu рече Pa da, 3 kod nas tako pise na onom HBO kanalu, al tek cu uvece da gledam, sad mi je mnogo vazniji srpski game of thrones, da vidim hoce li onaj Seki iz kuce Radikala da osvoji tron. Ти баш не знаш да средиш приоритете у животу! Aquilius Cratus, Deja Vu, Ромејац and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 7 minutes ago, Deja Vu рече Pa da, 3 kod nas tako pise na onom HBO kanalu, al tek cu uvece da gledam, sad mi je mnogo vazniji srpski game of thrones, da vidim hoce li onaj Seki iz kuce Radikala da osvoji tron. A treasonous statment, Vucic iz king! RYLAH, Ромејац and Deja Vu је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Април 24, 2016 Пријави Подели Написано Април 24, 2016 1 hour ago, RYLAH рече Ти баш не знаш да средиш приоритете у животу! Znam, Srbija na prvom mesto, Westeros moze da ceka. 1 hour ago, Aquilius Cratus рече A treasonous statment, Vucic iz king! Vucic is a traitor and bastard from house of Radikals, Voivoda iz true king! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Одгледо. Асу га закомпликовали. Задња сцена у епизоди <3. Мислио сам да не могу да превазиђу одређене... стандарде... Које су поставили, ал увек ме изненаде. Непријатно. Смара ово што сад морам да чекам. Можда пропустим пар епизода па онда један дан седнем, разгаћим се ко правом домаћину што доликује и ко човек одгледам пар епизода заредом. Aquilius Cratus, ivanaika and drvce је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Кренућу да спојлујем навелико ако ми се неко ускоро не придружи на теми... За сад ћу само да заголицам машту и да кажем да се Мелисандра скида и у овој епизоди, хехе... Aquilius Cratus and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 14 minutes ago, RYLAH рече За сад ћу само да заголицам машту и да кажем да се Мелисандра скида и у овој епизоди, хехе... Како је није срамота. У сред поста! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Ел сте кренули то да скидате ил да гледате, ил да вам ја час препричам целу епизоду, да вам скратим време? drvce and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Дакле, у Дорни се десило нешто што може да промени целокупни даљи ток радње... Мелисандра се скида, и то је једна од најупечатљивијих сцена, а видећете и зашто... Оће неко да се укључи, ил ако нико ово не прати да ја спојлујем целу епизоду? drvce and Aquilius Cratus је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 1 minute ago, RYLAH рече Мелисандра се скида Ја не пратим, ал ово могу да погледам... RYLAH, drvce and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Pitace me starost sto nisam gledala GoT, kada u starackom domu ne budem imala o cemu da pricam... -Владимир-, RYLAH, Ромејац and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 34 minutes ago, Juan рече Ја не пратим, ал ово могу да погледам... Погледај па да коментаришемо, хе хе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 6 hours ago, RYLAH рече За сад ћу само да заголицам машту и да кажем да се Мелисандра скида и у овој епизоди, хехе... Ко још није гледао, нека спусти очекивања за ово. Ромејац and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Spoiler Снејп убио Дамблдора! RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 2 minutes ago, Плутон рече Ко још није гледао, нека спусти очекивања за ово. Немој да спојлујеш људима баш толико, мајка му стара. Еси ти одгледо? Ромејац and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Април 25, 2016 Пријави Подели Написано Април 25, 2016 Управо сада, RYLAH рече Еси ти одгледо? Почо, па пратио стрим Двери из РИК-а, сад се управо спремам да наставим. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука