Solomon Kane Написано Мај 2, 2015 Пријави Подели Написано Мај 2, 2015 Да ли ће Гвоздена банка да добије неку битнију улогу у наставку приче? Пошто делују моћно, оно мало што су помињани... До сада, мислим на пету, последњу написану књигу, има само назнака да ће ускоро тражити своја потраживања...на који начин и преко кога, то ће они, као прави банкари, већ наћи начина да реализују. RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 3, 2015 Пријави Подели Написано Мај 3, 2015 Ali nakon ovoga sto smo videli u seriji slobodno mozemo sastaviti novu kletvu, dabogda imao zenu ko Ruz Bolton. Daj molim te, on je samo oženio bucku, kojom je inače zadovoljan, a ona se udala za psihopatu. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
............. Написано Мај 3, 2015 Пријави Подели Написано Мај 3, 2015 Ja seriju ne volim, ali je voli moja zena, te me zanima imate li linkove za 5. sezonu online? Smem li to pitati, jel to protivzakonito? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 18, 2015 Пријави Подели Написано Мај 18, 2015 Hoce li neko konacno stati na put onom Remziju Boltonu... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Ја сам два пута почињао да гледам прву епизоду првог серијала и оба пута нисам могао да погледам до краја јер сам имао другачија очекивања. Онда, после пола године седнем опет да серији дам шансу и толико ми се свидела да сам у 2-3 дана погледао прва три серијала. има стварно занимљивих ликова. Goku, RYLAH and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 јер сам имао другачија очекивања. ( pogresna) Ocekivanja su uzrok svih nezadovoljstava..... Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Ladno su smestili i kraljici Mardžeri i Lorasu... eno ih, odoše u zatvor. Valjda će bakuta da ih izvuče (uz debelu kauciju). Onaj septon mi je bio cool dok je bio u fazonu grčkog filozofa. Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 19, 2015 Пријави Подели Написано Мај 19, 2015 Onaj septon mi je bio cool dok je bio u fazonu grčkog filozofa. Ko vladike; kul su dok budu kaluđeri, kao ovo ono braćo sestre zajednica laganica; sednu u kancelariju, kad ono volja za moć! Tumaralo. and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 20, 2015 Пријави Подели Написано Мај 20, 2015 Ko je smislio i napisao onu sekvencu u Dorni, treba ga otpustiti i zabraniti mu da radi u TV industriji I 'Sand snakes' su golem debakl - los scenario, ocajna gluma, pogresan casting, cudan body language sve vreme... Mnogo bolje da su se drzali knjige i da se Jamie sukobljavao sa Blackfishom i preostalim Stark lojalistima u Medjurecju. Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Koncano malo prave akcije sa Belim Hodacima u osmoj epizodi RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Koncano malo prave akcije sa Belim Hodacima u osmoj epizodi спремам се вечерас да гледам Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Ja cu da gledam opet, toliko je bilo dobro RYLAH је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Mene je držalo prve dve sezone, sad mi je onako... dobra serija i to je to Inače, najzanimljiviji mi je -Владимир-, Срђан Шијакињић, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 Pa i meni je bilo tako, zevanje i gledanje s pola mozga dok nije krenula akcija Moji omiljeni ne nuzno ovim redosledom Dexi је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 1, 2015 Пријави Подели Написано Јун 1, 2015 wow luda epizoda ne mogu da verujem da vaskrsavaju mrtve... inače, neke scene tokom napada zombija podsećaju na World War Z Аурор, Срђан Шијакињић and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука