Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Добро је ставити нешто вунено, од праве вуне на место које је ушинуто.А најбоља је вуна од нестрижене овце.Или ако имате ону јагњећу кожицу што се ставља испред кревета, само окренете вунену страну,то је та нестрижена вуна.Добро је попити и кашичицу маслиновог уља на дан. И наравно мировање.Брзо прође.

И да, на ноге обути вунене плетене чарапе.Има да се купи на свакој пијаци, ако немате у кући тренутно.

Подели на овим сајтовима

Слабо сам спавала прошлу ноћ. Сутра си идем на један мали рођенданац. Тако да није лоше .smesko. . У Неготну сунчано али дува јак ветар, да вам пошљем мало?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Направио сам проју, угурах сав кајмак, сир што је преостао има да буде ммммммммммм

браво Драле.....и ја сам тако пре два дана....супер стварчица....да искористимо још мало пре поста....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

juce sam cistio sneg i usinuo se takoreci iz cista mira, isto juce dve mamine prijateljice su se usinule iz cista mira i sto je neuobicajeno poslale joj sms da to jave, a od te jedne prijateljice se zet usinuo pre dva dana, sta se ovo desava?! odo da legnem ne mogu sedeti

значи то је то....а ја се питах откуд то да се ушинем кад ми се то никад пре није десило....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@

мирођија

хвала пуно на саветима, али ја сам врло компликована и непослушна у испуњавању истих.... :-

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

ветар, да вам пошљем мало?

немој молим те....једва га се и ми решисмо.... 0122_tuk

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

значи то је то....а ја се питах откуд то да се ушинем кад ми се то никад пре није десило....?

sta zar si se i ti usinula ovih dana? odo sad opet da legnem :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

sta zar si se i ti usinula ovih dana? odo sad opet da legnem 

иди леги...пријаће ти.... :lol:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

pa sta me zezas, jesi se usinula ili nisi? ocu da vidim jel to slucajnost prilicno neverovatna ili nije slucajnost nego haarp pogadja frekvenciju vibre odredjenog dela tela haha :lol:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

pa sta me zezas, jesi se usinula ili nisi?

ма јесам, али није много страшно...тако да немој ти да ми се секираш....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

ocu da vidim jel to slucajnost prilicno neverovatna ili nije slucajnost nego haarp pogadja frekvenciju vibre odredjenog dela tela haha :lol:

оде ти у научнике...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

pa sta me zezas, jesi se usinula ili nisi? ocu da vidim jel to slucajnost prilicno neverovatna ili nije slucajnost nego haarp pogadja frekvenciju vibre odredjenog dela tela haha

Ма који ХАРП , него ништа не радимо, мишићи који држе кичму ослабили , и онда кад крене нешто мало напорније да се ради , деси се шта се деси. Редовне метаније су одлична превентива.

Подели на овим сајтовима

Спавала сам предходних дванаест сати  7896634 ...у комаду, чврстим сном,....сад ми деца донела јутарњу кафицу и порцију  домаћег сладоледа :smile: љубазни,љубазниииии  само се смешкају и ништа пуно не говоре :group111: видим  баш се много  забринули .smesko.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...