Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Upravo sam i iznenađena a i zbunjena... igrali se Danilo (4,5) i Ana (11,5) sa nekom mekom lopticom od suđera , i tom prilikom loptica udari Danila ispod oka i u usta. Počeo se smejati,na naše iznenađenje jer gotovo uvek vrišti u ovakvim situacijama.. kada ga upitah sta mu je tu smešno on mi je odgovorio da je bolje da smeje jer ga plakanje guši  0403_feel

Подели на овим сајтовима

Спавала сам предходних дванаест сати 7896634 ...у комаду, чврстим сном,....сад ми деца донела јутарњу кафицу и порцију домаћег сладоледа :smile: љубазни,љубазниииии само се смешкају и ништа пуно не говоре :group111: видим баш се много забринули .smesko.

аууу, благо теби...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Upravo sam i iznenađena a i zbunjena... igrali se Danilo (4,5) i Ana (11,5) sa nekom mekom lopticom od suđera , i tom prilikom loptica udari Danila ispod oka i u usta. Počeo se smejati,na naše iznenađenje jer gotovo uvek vrišti u ovakvim situacijama.. kada ga upitah sta mu je tu smešno on mi je odgovorio da je bolje da smeje jer ga plakanje guši  0403_feel

е, деца су шоу.... :) шта ли је у њиховим главицама....

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

е, деца су шоу.... :) шта ли је у њиховим главицама....

volim tu njihovu naivu i čistotu duha, savršeni su dok ih mi matori ne upropastimo  bicycle  t1007

Подели на овим сајтовима

Ма који ХАРП , него ништа не радимо, мишићи који држе кичму ослабили , и онда кад крене нешто мало напорније да се ради , деси се шта се деси. Редовне метаније су одлична превентива.

to je tacno ali i nije jer cistio sam sneg sto puta i nista, a drugi su se usinuli iz cista mira, ali je isto tako i neverovatna koincidencija da se na isti dan usinu i dve prijateljice, a dva dana pre toga i zet od jedne, pa me zanima kolko njih se juce i ovih dana usinulo, statisticki gledano je ovo bez presedana! :lol:

nego, ovo mazem i deluje zapanjujuce nasznak9877777777777777777

http://www.gavez.info/

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

pa kod zestokih usinuca ne bas, deluje ali sporo... gavez je cudo, juce nisam mogo da se pomerim(i smejo sam se od bolova pa me onda jos vise bolelo a sve mi se vise smejalo :lol:) danas vec mogu i da se ispravim... naravno najbitnija je vera u lek i izlecenje... juce mi drugar, koji inace ima iskustva sa isijagusom, rekao da ce mi biti jos gore, sto sam mu u momentu negirao na telefon i reko sam mu da lupa, i evo danas se to i pokazalo

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Данас сам био код мог рођеног брата на рођендану. Најбитније, да не детаљишем претерано, већи део времена сам провео са његовим сином, малим Урошем. Боли ме доњи део кичме, јер мојих 196цм није прилагођено за дуготрајније играње са децом.

Мали харамбаша .smesko.

563216_4166231248572_1935729454_n.jpg

Подели на овим сајтовима

oh divno se osecam  0304_smile4

.hvala.  @JESSY 

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Ооооо, осећам се прилично уморно - радила сам од 10 јутрос, па до 10 вечерас, а радим...кувам ручак за сутра...посно на води. Хехе, мајстор сам за такве специјалитете

dpxx456.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Nije lose...citam ŽRU i jedem jabuku. :)

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

to je tacno ali i nije jer cistio sam sneg sto puta i nista, a drugi su se usinuli iz cista mira, ali je isto tako i neverovatna koincidencija da se na isti dan usinu i dve prijateljice, a dva dana pre toga i zet od jedne, pa me zanima kolko njih se juce i ovih dana usinulo, statisticki gledano je ovo bez presedana! :lol:

nego, ovo mazem i deluje zapanjujuce nasznak9877777777777777777

http://www.gavez.info/

Хвала ти пуно за овај линк, супер је...http://www.gavez.info/ 

ако ти још кажем да сам пре две недеље била ушинута пет шест дана...једва прође...

Подели на овим сајтовима

Ооооо, осећам се прилично уморно - радила сам од 10 јутрос, па до 10 вечерас, а радим...кувам ручак за сутра...посно на води. Хехе, мајстор сам за такве специјалитете

dpxx456.jpg

Шта спремаш...

Подели на овим сајтовима

Гледам како Дел Потро руши и Надала, и питам се да ли ћу да постим од турнира у Мајамију, понукан темом о информационом посту :)

Подели на овим сајтовима

радила сам од 10 јутрос, па до 10 вечерас, а радим...кувам ручак за сутра..

јој Лидија, свака теби част...одакле ти толика енергија....?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...