Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

ja sam malkice u oblacima znate :) bas sam ono in love :D

bliss jeeee slavabogu

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ја ћу нешто да вам кажем, али пссссст. 0405_feel  Купио сам лименку пива и сада га пијем ;)

Подели на овим сајтовима

Ја ћу нешто да вам кажем, али пссссст. 0405_feel  Купио сам лименку пива и сада га пијем ;)

благо теби, знаш како би ми пријало уз ове слане кокице....али не смем....ништа, попи ти за мене.... pivo

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

danas sam bila bzv ali mi je laknulo...

?

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

благо теби, знаш како би ми пријало уз ове слан е кокице....али не смем....ништа, попи зи за мене.... pivo

Пола ћу попити за вас, а пола за мене .smesko.  Не смем два цела, претерао бих .smesko.

Подели на овим сајтовима

ja danas popila  1 pivce za sve vas :D bighugbighug

Подели на овим сајтовима

Пола ћу попити за вас,

нема потребе за персирањем....:)

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

low self-confidence

there is no reason for that....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

нема потребе за персирањем.... :)

Nije čovek persirao,već je mislio u množini...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...