Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

On 13. 11. 2013. at 0:03, Жељко рече
Знам да многи с посла чукају на форум.
Ја спадам у те ,што само док траје радно вријеме ускочим у форум.
Подели на овим сајтовима

Bolje da me pitas sta ne radim! Na poukama sam uglavnom uvece pa se posle pojedem sto nisam legla ranije da spavam, i u retkim slucajevima preko dana samo virnem kao danas :) ne mogu bez ovog smajlija pa to ti je :) Trenutno sam u ulozi zene-majke-domacice... sad bi mi dobro dosla ona ilustracija gde zena drzi usisivac, istovremeno kuva rucak, riba kupatilo, hrani dete .... kao da ima 16 ruku i isto toliko nogu... E ovaj post me kostao dodatnog dzumbusa koji treba srediti aj cao

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

On 13. 11. 2013. at 12:46, Milan Nikolic рече

Кад нисам на поукама онда скокнем до Рима; знате већ да је ово више рима него истина;

Многи анонимуси се скривају од ције; из Ватикана непрестано стижу инструкције;

На поукама кажу да је истина у вину, кад нисам на ЖРУ онда сам на хероину;

Тамо су дебате од сапунице до брака; кад останем без нета следи зона сумрака;

И још један:

facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Ја када нисам на форуму , онда сам са мојим пчелињим стадому природи. А оне се толико одушеве мојим присуством да ме прописно изубадају :170fs799081:  :170fs799081:  и увек се нешто дешава и никада ми није досадно као и на форуму. :osmeh:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

радим све оно што не стигнем да урадим кад сам на поукама...оно што морам..... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ето кад дођем с посла покушам нешто занимљиво да прочитам 0703_read , да нешто црткам :slikanje: , да послушам нешто пријатно уху, али никако то да уклопим, некако мало времена...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ovo je mozda tipican odgovor mlade osobe u Srbiji (i ne samo u Srbiji), ali ja kad nisam na forumu, ne radim nista posebno jer... nemam posao! :) Ali dobro, to nije razlog da se vreme provedeno van internenta ne iskoristi kvalitetno. Uglavnom citam, setam se (kada vetar ne preti da me oduva sa mojih 54kg kao sto je danas slucaj) i pokusavam da se druzim sa dobrim ljudima koji me smiruju  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...