Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

pitam se,pitam...zasto skoro mesec dana me zeza net u periodu od 22:30-01:00h :) sigurna da nije do kompa vec konekcija...

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

dobro vece svima.....:)

1459337_659852364045681_1695256383_n.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Моја ћера 10год и ја правимо палачинке ...први пут...

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

:1016439tqbexzk861:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Моја ћера 10год и ја правимо палачинке ...први пут...

браво...... :D:aplauz:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

...обома нам први пут ....па и није испало лоше

Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати.

Подели на овим сајтовима

Наравно да сте увек на поукама, иначе да није тако небисте вазда овде висили.

Али претпостављам да некад и нисте на форуму.

Дакле шта тад радите?

Знам да многи с посла чукају на форум. А многи и од куће. Увече је више посетилаца што опет значи да они који немају могућност с посла увече су на форуму.

Подели на овим сајтовима

Кад нисам на ЖРУ радим следеће: слажем маркице, цепам дрва, сакупљам лишће, кувам, перем, спремам, рибам, чистим, једем, гледам филмове, спавам и ајмо Јово на ново :)

Подели на овим сајтовима

Kod mene je specifična situacija,ja sam na ovaj forum došao isključivo zbog prikupljanja informacija o vjeri,a manje zbog nekakvog ubijanja vremena na ovaj način,ovaj forum mi je vrlo koristan a i sreo sam tu par super ljudi za kratko vrijeme,sa nekima sam čak ostvario saradnju i van ovog foruma...Oko vremena boravka na ovom forumu nisam siguran,ja kompjuter ovaj glavni sa kojim radim ne gasim već godinama,a često koristim i drugi,pa sam preko 2 odjednom prisutan na forumu :) ali negdje realno aktivno utrošim sigurno oko 3 sata dnevno na čitanje i pisanje,samo što to neće dugo potrajati,već krajem zime mi neće posao dozvoljavati ovakav tempo....Eto nadam se da sam pripomogao eliti na forumu u njihovoj analitici :)

Подели на овим сајтовима

Наравно да сте увек на поукама, иначе да није тако небисте вазда овде висили.

Али претпостављам да некад и нисте на форуму.

Дакле шта тад радите?

Знам да многи с посла чукају на форум. А многи и од куће. Увече је више посетилаца што опет значи да они који немају могућност с посла увече су на форуму.

Радим на послу, радим по кући, радим око куће, шетам децу, шетам жену :)...и јурим приватлука.. :)

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Ja sam na Pouke dosao cisto da razresim neki svoj problem sto se tice vere,nisam mislio da se zadrzavam al eto...Inace,ovo mi je prvi i jedini forum do sad,nikad nisam voleo te forume,ipak mi je fejs zakon.

I da,uvek sam na poukama,preko telefona mozda i vise nego preko kompa tako da na forumu nisam jedino kada spavam. :)

Подели на овим сајтовима

На форуму сам док сам на послу, јер кад дођем кући чекају ме обавезе које има свака жена кад дође са посла, а увече учим! 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

На форуму сам док сам на послу, јер кад дођем кући чекају ме обавезе које има сваки мушкарац кад дође са посла, а увече након што окупамо и успавамо клинце идем у хоризонталу! :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...