Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Na poukama sam tek nekoliko meseci,mada sam i pre registrovanja i pisanja ovde citao dosta forum.

Na forum dodjem cesto po 10tak minuta osim kad nesto bas konkretno citam pa se zadrzim duze,tako da nemam tacno uvid koliko bas provedem vremena na forumu. I moje prvo bitisanje na forumu je ukljucivalo samo citanje meni korisnih informacija,pronalazenja nekih knjiga itd...medjutim kad sam video da i ovde duvaju odredjeni vetrovi na koje sam nailazio na drugim mestima krenuo sam i da piskaram. 

I cisto iako i kazem ljudima koje imam medju prijateljima cesto mi se desi da ne zatvorim browser i tako ostanem prikljucen na zru iako nisam pored racunara,to iz razloga sto nekad bude malo neprijatno sto dosta prijatelja pise na cetu a ja ispada da kuliram. Uglavnom me neko zove ili sta slicno pa ostavim tako,a nekad i namerno ako krenem da citam nesto konkretno pa ostavim tu gde sam stao.

p.s. e da mi je neki posao gde mogu citati forum dok radim :)

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

На форуму сам док сам на послу, јер кад дођем кући имам обавезе које има свака жена...и мушкарац :) 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Дефинитивно нас има доста који са посла се ,,качимо" на форум :)

А кад нисам на послу, онда сам на факултету или се виђам са људима, држим курс, шетам, шетам, шетам.. :) 

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ово сад већ може да буде фора зашто баш поуке, али ту тему већ имамо...

https://dl.dropboxusercontent.com/u/7997701/IZABERITE%20NUMANOVI%C4%86A%20-%20reklama%201.mp3

https://dl.dropboxusercontent.com/u/7997701/IZABERITE%20NUMANOVI%C4%86A%20-%20reklama%202.mp3

Подели на овим сајтовима

На форуму сам од 2009 године и више читам него ли пишем . Форум ме је повукао да , иако сам у вери дугих 20-30 година , нешто више сазнам о вери што морам да признам да ме је и доста надоградило . Највише ми је помогао отац Иван у многим недоумицама и зато му безгранично хвала . Иначе што се тиче на форуму сам углавном када сам на послу , кад дођем кући , пардон кад кренем са посла превасходно одем код унука да се опустим са њима и изиграм се до бесвести . кад се вратим кући опет на поуке једно сат времена па онда мало на фејс а већ око пола једанест у хоризонталу , све зависи од теме које се потрефе на поукама па понекад заглавим и мало дуже . 

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Немам одређено време које проводим на форуму. Некада мање од једног сата, а некада по цео дан или ноћ. Повремено се трудим да направим паузу од неколико дана, мада ми тешко услева  :)  Звонко је ту много бољи. Он по неколико месеци буде ван нета.

На форуму сам од Априла 2010. године.

Када нисам на форуму радим разне послове, или читам. Управо сада правим паузу од паковања дрва, па опет на посао.

Мислим да превише времена проводим на нету. Морам да се решим тога. Али зима иде... посла слабо... биће тешко без Поука и инернета уопште.  0703_read

Подели на овим сајтовима

Регистровани члан Форума сам постао, како то прецизни форумски подаци кажу 27. маја 2009. године. Признајем, нисам много знао нити о форумима, нити како они функционишу, нити ме је то интересовало. Првенствена намера ми је била "скидање" неких књига које су ми биле потребне за ПБФ...

А у правом смислу речи, дакле активан форумаш који коментарима учествује на форуму, пишући по темама или започињући нове, "постао" сам прошлог лета. Иначе, на форуму, у зависности од тога да ли само читам, тј. коментаришем, или пак пишем на некој од тема, проведем у просеку 3 сата током једног дана. Ако ли се деси да некад не свратим, то надоместим првом следећем приликом... Када одем у село, где нема интернета, повремено форуму приступим путем мобилног телефона... Углавном, могу рећи да сам се "навукао" како због обиља разноврсних тема, тако и због низа добрих и пријатних људи, са којима се често по неким питањима и не слажем, а од којих сам многе и упознао у стварном животу...

Када нисам на форуму, кувам ручак, развозим децу у школу, на тренинг, помажем у учењу, играм се са њима, шетам, са женом понекад одем до биоскопа или позоришта,...

Подели на овим сајтовима

Кад нисам на поукама,углавном сам на фејсу... :)))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Кад нисам на поукама онда скокнем до Рима; знате већ да је ово више рима него истина;

Многи анонимуси се скривају од ције; из Ватикана непрестано стижу инструкције;

На поукама кажу да је истина у вину, кад нисам на ЖРУ онда сам на хероину;

Тамо су дебате од сапунице до брака; кад останем без нета следи зона сумрака;

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

:) Радим рад од куће или рад на даљину, али додуше не зна се када радим од куће, од воз, од аутомобил,  од кафић, од институцију, од ходање градом...можда зна  International Space Station шта радим кад ништа не радим.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Bolje da me pitas sta ne radim! Na poukama sam uglavnom uvece pa se posle pojedem sto nisam legla ranije da spavam, i u retkim slucajevima preko dana samo virnem kao danas :) ne mogu bez ovog smajlija pa to ti je :) Trenutno sam u ulozi zene-majke-domacice... sad bi mi dobro dosla ona ilustracija gde zena drzi usisivac, istovremeno kuva rucak, riba kupatilo, hrani dete .... kao da ima 16 ruku i isto toliko nogu... E ovaj post me kostao dodatnog dzumbusa koji treba srediti aj cao

Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...