Jump to content

Шта радите ....како сте.....?

Оцени ову тему

prota-vk

Колико времена проводите на поукама?   

71 члановâ је гласало

1. 1. Колико сати дневно проведете на поукама?

• 1-2
      40
    • 2-3
      9
    • 3-4
      12
    • око 5
      5
    • више од 5
      2
    • некад по цео дан, само скокнем да једем и слично
      3
  2. 2. Колико година сте на поукама?

• тек сам дошао
      19
    • 1
      15
    • 2
      9
    • 3 и више
      28

Препоручена порука

Bio sam divno i bas raspolozeno, predivno i onda sam tako svasta poceo da pomisljam, iskliznuo i upropastio se  :bu: 

aaaaaaaaaaaaaaaaa

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

kako mi je ovo poznato Drale.. :)

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ko rano rani, prvo ugrabi sreću, a posle je ceo dan pospan. ...poranio i sreću ugrabio, istina malu, ali slatku. Što će reći, malo sam srećan i nenaspavan, a ja bih da budem puno srećan i naspavan, znači nisam baš zadovoljan. Ali kako može biti, ja sam prezadovoljan, i hvala bogu što je tako, jer da nije tako bio bih nesrećan i nezadovoljan. Ako budem svaki dan malo srećan, steći ću kondiciju da budem puno srećan i onda ću biti zadovoljan, ali ne zato što nisam nesrećan i već zato što sam stvarno srećan i sve tako nakako......Mislim da bih trebao još da spavam.

Подели на овим сајтовима

da li vas je obradovao prvi sneg....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

chatujem :) i gledam ve sta rabotite :) ja bez internet ki beba bez c'clu(kako danas cuh u prevozu) :D 

Подели на овим сајтовима

опет ве гледам и пратим сваки ваш потез у нади да ћете нешто да забрљате ахахахахахахахахахаха 

шалим се :)

размишљам о овом времену (сестра ме пита да се грудвамо а мен се ич не излази) :)

и размишљам о мојој Гоци...хех...

Подели на овим сајтовима

и размишљам о мојој Гоци...хех...
ко је Гоца....?  :.mislise.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

ко је Гоца....?  :.mislise.

moja komsinica,bila mi je kao sestra,tetka,druga majka...imala je daunov sindrom i upokojila se 28.9....

mnogo je volim....

Подели на овим сајтовима

moja komsinica,bila mi je kao sestra,tetka,druga majka...imala je daunov sindrom i upokojila se 28.9....

mnogo je volim....

нека је Господ помилује и спаси..... crosseo

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Размишљам где је ZvonkoM или Стева Ченејац или Stevey Cheney (кроз историју је био познат под разним именима). Је л’ зна неко шта је са њим?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...