Jump to content

,,Мудрости" Мирољуба Петровића

Оцени ову тему

Guest Evgenik

Препоручена порука

пре 39 минута, Кратос рече

On je više judeo-subotar mada sam čuo da je svedocima maznuo prevod Biblije malo ga preradio i valja kao svoju daleko jeftinije nego što može recimo u Crkvi da se kupi.Ja platio recimo dve i po iljade a kod njega recimo bilo 800 dindži.Opastan je Miroljub,samo biznis bato:D

Ko se biznisa lati od biznisa i pogibe.

• Волим 1

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Све чешће чујем, од млађих људи који до скора нису имали појма  да М.Петровић уопште постоји, како говоре: ''Ко што каже Др Мирољуб..'' или ''Има на ''Тјубу'' ново предавање Др Мирољуба'' .. И ништа друго не могу да закључим осим да је ''Др Мирољуб'' још један у низу доказа да смо као Помесна црква, потпуно пали на пољу мисије и неповратно пропустили шансу за истом .. која (шанса) нам је била дата у претходних двадесет и кусур година ..

А то ће се нажалост тек видети у пуном светлу ..

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Кратос рече

On je više judeo-subotar mada sam čuo da je svedocima maznuo prevod Biblije malo ga preradio i valja kao svoju daleko jeftinije nego što može recimo u Crkvi da se kupi.Ja platio recimo dve i po iljade a kod njega recimo bilo 800 dindži.Opastan je Miroljub,samo biznis bato:D

Чини ми се да сам je видео и у неким црквеним продавницама да има да се купи. Мада истине ради он Библију коју је превео дао је за џ на сајту његовом.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, МилошБГ рече

Чини ми се да сам je видео и у неким црквеним продавницама да има да се купи. Мада истине ради он Библију коју је превео дао је за џ на сајту његовом.

hahhaha čuj on preveo bibliju hahhahah

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Рилски рече

Све чешће чујем, од млађих људи који до скора нису имали појма  да М.Петровић уопште постоји, како говоре: ''Ко што каже Др Мирољуб..'' или ''Има на ''Тјубу'' ново предавање Др Мирољуба'' .. И ништа друго не могу да закључим осим да је ''Др Мирољуб'' још један у низу доказа да смо као Помесна црква, потпуно пали на пољу мисије и неповратно пропустили шансу за истом .. која (шанса) нам је била дата у претходних двадесет и кусур година ..

Pa eto pop u Obrenovcu skoro zaplakao kad je morao da otkaže predavanje i to zahvaljujući svima nama koji smo na to ukazivali putem interneta ili slali meilove SPC a neki od nas su i otišli lično da ukažu svešteniku da takvom čoveku nije mesto u crkvenoj porti.

Sveštenik ih je naravno iskulirao ali je bilo dovoljno nama da imamo dokaz da smo i lično ukazali, te se potom akcija dovoljno raširila i predavanje je bilo srećom otkazano.

Dakle došli smo u situaciju da moramo lično odlaziti u Crkve svoje i upozoravati sveštnike na tog čoveka.

Подели на овим сајтовима

Играте ли Мирољубову игрицу? Убачени нови звучни ефекти: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coldcoding.mprunner

Сакупим Библије, Старе Завете, све непријатеље некако средим. Једино Чеда Змај често среди мене, и крај приче. :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Ignjatije рече

Играте ли Мирољубову игрицу? Убачени нови звучни ефекти: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coldcoding.mprunner

Сакупим Библије, Старе Завете, све непријатеље некако средим. Једино Чеда Змај често среди мене, и крај приче. :)) 

Čeda se ne da baš pod mač :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Tumaralo. рече

Odlicno predavanje.Drago mi je da su na ovom predavanju bili vecinom mladi ljudi, nadam se da su ove Miroljubove rijeci doprle do njih i  da ce se (ako vec nisu) okrenuti ka Bogu i ka porodici.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Рилски рече

Па куд ћеш бољи пример, дође им један полу-лудак да са страшћу проповеда о Богу простим језиком и кроз призму савремених проблема и млади људи се гурају да га чују.

Подели на овим сајтовима

Овај Мирољуб узме израз "Душаново царство", па онда објашњава шта је то и објасни све оно што Душаново царство - никад није било.

Живи били па видели, овај има да поведе псеудо-адвентистичку реформацију у СПЦ и да оснује неку своју "Српску протестантску цркву".

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дидим рече

Овај Мирољуб узме израз "Душаново царство", па онда објашњава шта је то и објасни све оно што Душаново царство - никад није било.

Живи били па видели, овај има да поведе псеудо-адвентистичку реформацију у СПЦ и да оснује неку своју "Српску протестантску цркву".

Не верујем.. Али дефинитивно има капацитета за то.
Истински проблем је што и он, има више свести од најпозванијих у СПЦ, да омладина вапи за истинском и правом РЕЧју  у ово време и да је то најхитнија ствар.

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Рилски рече

Не верујем.. Али дефинитивно има капацитета за то.
Истински проблем је што и он, има више свести од најпозванијих у СПЦ, да омладина вапи за истинском и правом РЕЧју  у ово време и да је то најхитнија ствар.

Bravo sve si rekao sve je tu u ove tri rečenice.

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Рилски рече

Izgubili su kredibilitet sa Pahomijem,Kačavendom , ,,skromnim,, voznim parkom,cenovnicima za sahrane,krštenja i sl.....

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...