Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 39 минута, Кратос рече On je više judeo-subotar mada sam čuo da je svedocima maznuo prevod Biblije malo ga preradio i valja kao svoju daleko jeftinije nego što može recimo u Crkvi da se kupi.Ja platio recimo dve i po iljade a kod njega recimo bilo 800 dindži.Opastan je Miroljub,samo biznis bato Ko se biznisa lati od biznisa i pogibe. Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 Све чешће чујем, од млађих људи који до скора нису имали појма да М.Петровић уопште постоји, како говоре: ''Ко што каже Др Мирољуб..'' или ''Има на ''Тјубу'' ново предавање Др Мирољуба'' .. И ништа друго не могу да закључим осим да је ''Др Мирољуб'' још један у низу доказа да смо као Помесна црква, потпуно пали на пољу мисије и неповратно пропустили шансу за истом .. која (шанса) нам је била дата у претходних двадесет и кусур година .. А то ће се нажалост тек видети у пуном светлу .. Милан Ракић, Volim_Sina_Bozjeg, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 2 часа, Кратос рече On je više judeo-subotar mada sam čuo da je svedocima maznuo prevod Biblije malo ga preradio i valja kao svoju daleko jeftinije nego što može recimo u Crkvi da se kupi.Ja platio recimo dve i po iljade a kod njega recimo bilo 800 dindži.Opastan je Miroljub,samo biznis bato Чини ми се да сам je видео и у неким црквеним продавницама да има да се купи. Мада истине ради он Библију коју је превео дао је за џ на сајту његовом. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 19 минута, МилошБГ рече Чини ми се да сам je видео и у неким црквеним продавницама да има да се купи. Мада истине ради он Библију коју је превео дао је за џ на сајту његовом. hahhaha čuj on preveo bibliju hahhahah Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 1 сат, Рилски рече Све чешће чујем, од млађих људи који до скора нису имали појма да М.Петровић уопште постоји, како говоре: ''Ко што каже Др Мирољуб..'' или ''Има на ''Тјубу'' ново предавање Др Мирољуба'' .. И ништа друго не могу да закључим осим да је ''Др Мирољуб'' још један у низу доказа да смо као Помесна црква, потпуно пали на пољу мисије и неповратно пропустили шансу за истом .. која (шанса) нам је била дата у претходних двадесет и кусур година .. А то ће се нажалост тек видети у пуном светлу .. Pa eto pop u Obrenovcu skoro zaplakao kad je morao da otkaže predavanje i to zahvaljujući svima nama koji smo na to ukazivali putem interneta ili slali meilove SPC a neki od nas su i otišli lično da ukažu svešteniku da takvom čoveku nije mesto u crkvenoj porti. Sveštenik ih je naravno iskulirao ali je bilo dovoljno nama da imamo dokaz da smo i lično ukazali, te se potom akcija dovoljno raširila i predavanje je bilo srećom otkazano. Dakle došli smo u situaciju da moramo lično odlaziti u Crkve svoje i upozoravati sveštnike na tog čoveka. Рилски, Икар Губелкијан, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 Играте ли Мирољубову игрицу? Убачени нови звучни ефекти: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coldcoding.mprunner Сакупим Библије, Старе Завете, све непријатеље некако средим. Једино Чеда Змај често среди мене, и крај приче. Кратос је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 17 минута, Ignjatije рече Играте ли Мирољубову игрицу? Убачени нови звучни ефекти: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coldcoding.mprunner Сакупим Библије, Старе Завете, све непријатеље некако средим. Једино Чеда Змај често среди мене, и крај приче. Čeda se ne da baš pod mač Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Мај 7, 2017 Гости Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 Mi se šalimo i smejemo, a čovek napunio prepunu salu. On dobro zna šta radi.Sent from my SM-T719 using Pouke.org mobile app Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 7 часа, Tumaralo. рече Odlicno predavanje.Drago mi je da su na ovom predavanju bili vecinom mladi ljudi, nadam se da su ove Miroljubove rijeci doprle do njih i da ce se (ako vec nisu) okrenuti ka Bogu i ka porodici. Кратос, Тања1, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 4 часа, Рилски рече Све чешће чујем, од млађих људи који до скора нису имали појма да М.Петровић уопште постоји, како говоре: ''Ко што каже Др Мирољуб..'' или ''Има на ''Тјубу'' ново предавање Др Мирољуба'' .. И ништа друго не могу да закључим осим да је ''Др Мирољуб'' још један у низу доказа да смо као Помесна црква, потпуно пали на пољу мисије и неповратно пропустили шансу за истом .. која (шанса) нам је била дата у претходних двадесет и кусур година .. А то ће се нажалост тек видети у пуном светлу .. Па куд ћеш бољи пример, дође им један полу-лудак да са страшћу проповеда о Богу простим језиком и кроз призму савремених проблема и млади људи се гурају да га чују. Grizzly Adams and Рилски је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 Овај Мирољуб узме израз "Душаново царство", па онда објашњава шта је то и објасни све оно што Душаново царство - никад није било. Живи били па видели, овај има да поведе псеудо-адвентистичку реформацију у СПЦ и да оснује неку своју "Српску протестантску цркву". Рилски, Икар Губелкијан, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 4 минута, Дидим рече Овај Мирољуб узме израз "Душаново царство", па онда објашњава шта је то и објасни све оно што Душаново царство - никад није било. Живи били па видели, овај има да поведе псеудо-адвентистичку реформацију у СПЦ и да оснује неку своју "Српску протестантску цркву". Не верујем.. Али дефинитивно има капацитета за то. Истински проблем је што и он, има више свести од најпозванијих у СПЦ, да омладина вапи за истинском и правом РЕЧју у ово време и да је то најхитнија ствар. Рапсоди, Volim_Sina_Bozjeg, Agaton Vuzman and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 Управо сада, Рилски рече Не верујем.. Али дефинитивно има капацитета за то. Истински проблем је што и он, има више свести од најпозванијих у СПЦ, да омладина вапи за истинском и правом РЕЧју у ово време и да је то најхитнија ствар. Bravo sve si rekao sve je tu u ove tri rečenice. Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 Bivša devojka. Православни Србин, Grizzly Adams and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Мај 7, 2017 Пријави Подели Написано Мај 7, 2017 пре 7 часа, Рилски рече Све чешће чујем, од млађих људи који до скора нису имали појма да М.Петровић уопште постоји, како говоре: ''Ко што каже Др Мирољуб..'' или ''Има на ''Тјубу'' ново предавање Др Мирољуба'' .. И ништа друго не могу да закључим осим да је ''Др Мирољуб'' још један у низу доказа да смо као Помесна црква, потпуно пали на пољу мисије и неповратно пропустили шансу за истом .. која (шанса) нам је била дата у претходних двадесет и кусур година .. А то ће се нажалост тек видети у пуном светлу .. Izgubili su kredibilitet sa Pahomijem,Kačavendom , ,,skromnim,, voznim parkom,cenovnicima za sahrane,krštenja i sl..... Икар Губелкијан, Grizzly Adams and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука