Jump to content

Полицијски хекикопетер повредио више од 20-оро деце у Јагодини!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

JAGODINA - Više od 20 dece učenika osnovne škole 17 Oktobar u Jagodini lakše je povređeno na vežbi Protivterorističke jedinice MUP-a Srbije kada je policijski helikopter prilikom sletanja oduvao plastičnu reklamu koja je pala na tribinu stadiona na kojoj su bila deca

Nesreća se dogodila na priredbi povodom obeležavanja oslobođenja Jagodine od fašizma , kada se helikopter vetrom od elisa oduvao reklame prema tribinama stadiona FK Jagodina. Kako Tanjug javlja jedno dete je sa posekotinom na čelu prebačeno u jagodinsku bolnicu, gde mu je pružena pomoć.

Gradsko rukovodstvo i predstavnici antiterorističke jedinice su u gradskoj bolnici u Jagodini u kojoj su zbrinuta povređena deca, a kako portal Kurira nezvanično sazanje sva povređena deca su posle ukazane lekarske pomoći puštena kući i uglavnom su u pitanju lake telesne povrede.

U pitanju je lakša povreda, izavio je Tanjugu načelnik za društvene delatnosti Skupštine grada Marinko Kiklić.

Prema prvim informacijama MUP-a, među povređenima ima i nekoliko dece, ali je ohrabrujući podatak da su u pitanju lake telesne povrede.

Istraživanje incidenta je u toku i detalji će biti poznatni naknadno, a u toku dana uslediće saopštenje.

видео снимак на линку

Подели на овим сајтовима

ne znam ko uopste tolko pametan vodi decu da gledaju ljude sa oruzijem spremne da kokaju druge ljude, mislim koja je to logika :wacko:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

A cekaj... sto sad neko ne dodje i ne kaze " ovo je bozija opomena?" Mislim kad vec cini da placu ikone po srbiji i da se kvare autobusi, sta je za njega jedan helikopter...

On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Expand  

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 17. 10. 2011. at 14:34, Multivers рече

A cekaj... sto sad neko ne dodje i ne kaze " ovo je bozija opomena?" Mislim kad vec cini da placu ikone po srbiji i da se kvare autobusi, sta je za njega jedan helikopter...

Зато што је ово људски фактор и глупост.

Подели на овим сајтовима

On 17. 10. 2011. at 14:42, Иван Цветковић рече

Зато што је ово људски фактор и глупост.

Mislim da ljudsi faktor nije vozac helihoptera vec onaj ko je postavio tu reklamu.

Zasto naslov nije "neki degenerik nije racunao na silu koju elisa helihoptera stvara prilikom sletanja pa je zbog njegovog idiotizma jedna reklama odletela"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

On 17. 10. 2011. at 14:44, Multivers рече

Ja mislim da su mu se Jagodinci nsto zamerili...

Ho ho.. evo jo$ jednog preobracenika.. zarobljenog u lju$turi ateiste :)

On 17. 10. 2011. at 14:46, Anti Palma Crew рече

Слабо мислиш...

Ne naprotiv,.. čovek razmislio i shvatio da su se Jagodinci zamerili Bogu i sad je ovo Božije delo ...

Sad druga je stvar da li je to tako lili nije ali vidi ti samo njega, radovala mu se majka..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Доста њих је повређено приликом пометње на трибини, а не од самих реклама... Како је све у првом тренутку деловало испред болнице, човек је само могао да помисли најгоре.

.

..

...

Подели на овим сајтовима

On 17. 10. 2011. at 15:57, Multivers рече

Nek1m ljud1ma jedn0$tavn0 n1je dat0 da razumeju 1ron1ju... ;)

Od Koga im nije dato.. !!?.. Dobrodo$o brate.. samo napred ne daj se...

ti si covek koji je potpuno prozhet Bogomislijem.. ja sam ganut..

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...