Jump to content

Разни духовни видео садржаји

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 898
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Јавна тајна

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Sa proslave imendana koji je proslavio iguman manastira Podmaine na praznik Prepodobnog Rafaila Banatskog.Tu su i oci Arhimandrit Bendikt,Arhimandrit Luka,Jeromonah Rafailo,Monah Agaton + još dva sveštenika.Na početku se čuje sestrinstvo manastira Rustovo.

Хвала за овај клип, осим што ценим оца Рафаила, чија предавања слушам, ту је и мој парохијски свештеник из цркве Рођење Св. Јована Крститеља отац Емил који на  самом почетку службе  чита молитву. Мислим да је његова бака монахиња која је и учествовала у градњи манастира Подмаине. Иначе он је заиста изузетан млади свештеник, који се  са великим смирењем труди у нашој  цркви.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Хвала за овај клип, осим што ценим оца Рафаила, чија предавања слушам, ту је и мој парохијски свештеник из цркве Рођење Св. Јована Крститеља отац Емил који на  самом почетку службе  чита молитву. Мислим да је његова бака монахиња која је и учествовала у градњи манастира Подмаине. Иначе он је заиста изузетан млади свештеник, који се  са великим смирењем труди у нашој  цркви.

Divno.Taj klip sam preuzeo sa sajta manastira Podmaine  0110_hahaha

Inace,evo malo Manastira Vaalama,preporuka. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Хвала за овај клип, осим што ценим оца Рафаила, чија предавања слушам, ту је и мој парохијски свештеник из цркве Рођење Св. Јована Крститеља отац Емил који на  самом почетку службе  чита молитву. Мислим да је његова бака монахиња која је и учествовала у градњи манастира Подмаине. Иначе он је заиста изузетан млади свештеник, који се  са великим смирењем труди у нашој  цркви.

Divno.Taj klip sam preuzeo sa sajta manastira Podmaine  1000000001010

Inace,evo malo Manastira Vaalama,preporuka. 1000000001010

1000000001010

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...