DYNABLASTER Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Gentle-man sta je ovo hbt?! Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LISA Написано Мај 9, 2014 Пријави Подели Написано Мај 9, 2014 Gentle-man sta je ovo hbt?! Dok gledam ovo osecanja su mi zbrkana u najmanju ruku kao i njegov polni identitet... Okrenimo se sadrzajima koji ce doprineti miru, Chopin . "Обратио си плач мој у игру мени, растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Мај 19, 2014 Пријави Подели Написано Мај 19, 2014 http://youtu.be/SqBb2rVrBmk Плутон, LISA and Trifke је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 Dakle zanemarite stil pisanja i ograničite se samo na ono što je sama suština i problematika. A ja ću svoj stav još neko vrijeme da zadržim za sebe, dok čujem vas Sustina problema je u egu. Danas je "sramota" biti dzentlmen, jer je taki u ocima vecine - papucar/ulizica. Vesna Milovic је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 20, 2014 Пријави Подели Написано Мај 20, 2014 ^ Џентлмена, односно мушкарца треба да буде баш брига каквим га сматра чаршија, ако он у себи зна да ради праву ствар. Trifke, Данче*, Sasa 015 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Samo kazem da mladi momci u drustvu u kojem zive najcesce "preuzimaju" takav pogled na svet. Uostalom, nevezano (samo) za ovu temu: mi mnogo znamo i "sve" nam je jasno, tesko je primeniti (malcice je drukcije u praksi ). U svakom sucaju - trudim se da ne osudjujem. Da je lako i da imam ljubavi - prva bih bila mnogo, mnogo finija. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Радосна Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Од кога и зашто преузимају и ко им брани да гледају другачије (и на другачије) ствари? Чаршијске приче нису нешто чему би човек требало да придаје значај. "Папучари" (по мом схватању) и јесу они који се обазиру на те приче и нема ту ни трунке мушкости, ни мушког достојанства ни самопоштовања. Ни не знам како је уопште дошло до тога да се мушкарац и папучар стављају у исту реченицу и да се скоро па поистовећују. Данче*, Trifke, Slavko... and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Obzirom da se ovaj deo odnosi na moj komentar: - Од кога - и зашто преузимају - и ко им брани да гледају другачије (и на другачије) ствари? da odgovorim... - od ljudi iz svoje okoline, kao sto sam vec napisala. - zato sto su deo drustva i (ne)svesno "kupe" modele ponasanja. - Nisam rekla da im iko brani. I ovime bih zavrsila, nemam sta da dodam, zaista. 8086.gif "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 @@Џуманџи,Ако наиђеш на таквог, који ће ставове друштва у ком се креће да стави изнад ваше заједничке среће и вашег односа, бежи главом без обзира, нема леба од таквих. Данче*, Радосна, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Gde su nestali? Izumrla vrsta! Danas sede na dežurstvu u školi dok komšinica i ja vukljamo džakove tamo-amo, okilavismo, oni gledaju, puše, igraju stoni tenis... sve se boje, pomeriće im se frizurice ako priđu da pomognu... LISA, Slavko..., Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 @@Margareta, Džentlmeni ne postoje. Tema može da se zaključa. Vesna Milovic and Данче* је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Дозволите госпођице, ја ћу... Тема може да се закључа! Arsenija, Данче*, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Џентлмени су Американци и ови из западне Европе. У Србији их нема, и не би требало да их буде. Србин је домаћин. Чуј, џентлмен! Ђуро Станивук and LISA је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 @@Џуманџи,Ако наиђеш на таквог, који ће ставове друштва у ком се креће да стави изнад ваше заједничке среће и вашег односа, бежи главом без обзира, нема леба од таквих. Eeee, sva sreca pa je Gospod stradao i za gresnike. Da je, bez strpljenja, odbacio Petra kao izdajnika, ne bi Petar danas bio medju Apostolima. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Eeee, sva sreca pa je Gospod stradao i za gresnike. Da je, bez strpljenja, odbacio Petra kao izdajnika, ne bi Petar danas bio medju Apostolima. Нисам праведник, ал имам искуства довољно да могу да посаветујем млађе форумашке колеге/инице. Е, сад, на теби је задња свакако... Trifke, LISA, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука