kopitar Написано Децембар 31, 2023 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2023 Možda da malo razmislimo što je bilo dobro a što bi trebalo promijeniti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 31, 2023 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2023 Срећан ти Божић и Нова Година! kopitar је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Децембар 31, 2023 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2023 пре 2 часа, Н И Н Е рече Срећан ти Божић и Нова Година! Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јануар 1, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2024 пре 8 часа, kopitar рече kopitar је реаговао/ла на ово 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јануар 5, 2024 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2024 Imam osjećaj da su mnogi pametni ljudi otišli sa foruma ili više ne pišu. Znam da je stav ave Zorana da više ne piše ođe. Vedran je već davno otišao itd. Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јануар 5, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2024 Пре сат времена, kopitar рече Imam osjećaj da su mnogi pametni ljudi otišli sa foruma ili više ne pišu. Тај осећај ја имам за целу Србију - паметни отишли, остали остали. Agaton Vuzman and kopitar је реаговао/ла на ово 1 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 5, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2024 пре 35 минута, Н И Н Е рече Тај осећај ја имам за целу Србију - паметни отишли, остали остали. Да не улазим у то коме се сад жалиш на своју Отаџбину и људе у њој, ево питај @Ćiriličar какви су све људи отишли. А погледај мало око себе, без црно белих наочара, па ћеш видети какви су све остали. Твоја тврдња је нетачна, препуна дефетизам. Замисли нико у Србији не ваља. Што се тиче форум, много тога се десило да би правили црно белу слику. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јануар 5, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2024 Пре сат времена, Вилер Текс рече ево питај @Ćiriličar какви су све људи отишли. А погледај мало око себе, без црно белих наочара, па ћеш видети какви су све остали. ??? Мислим да је ово јако површно (да не говорим тежу реч): пре 2 часа, Н И Н Е рече Тај осећај ја имам за целу Србију - паметни отишли, остали остали. Али и твој одговор Текс ми је под упитником. Не размем шта си тхео рећи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Јануар 5, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2024 Око 50000 људи годишње из Србије одлази у иностранство. Сигурно не одлазе неспособни и непаметни. Толико о томе. kopitar and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 1 Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јануар 5, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2024 пре 4 часа, kopitar рече Imam osjećaj da su mnogi pametni ljudi otišli sa foruma ili više ne pišu. Znam da je stav ave Zorana da više ne piše ođe. Vedran je već davno otišao itd. Вероватно је тренд јутјуба јачи од форумског писања, али генерално се по питању форума у том смислу дуго ништа радили није. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 5, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2024 пре 3 часа, Ćiriličar рече ??? Мислим да је ово јако површно (да не говорим тежу реч): Али и твој одговор Текс ми је под упитником. Не размем шта си тхео рећи? Хтео сам рећи да није тачно да су отишли све суви генијалци који нису могли да "таворе у мраку". Има разних људи, и паметних и оних који то нису а да су отишли. Из разних разлога.Мислио сам да посведочиш, каквог све нашег света има у дијаспори. Има разних који су остали и разних који су отишли. Опет, по ко зна који пут говорим против "ко задњи изађе нек угаси светло" приче. Ćiriličar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 5, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2024 пре 2 часа, Н И Н Е рече Око 50000 људи годишње из Србије одлази у иностранство. Сигурно не одлазе неспособни и непаметни. Толико о томе. Колико си времена живео у иностранству? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јануар 5, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2024 пре 15 минута, Вилер Текс рече Мислио сам да посведочиш, каквог све нашег света има у дијаспори. Па то се подраумева...већина је отишла из неке муке. Мањи део из чистог авантуризма. Један део ради добро плаћених послова (лекари, мед. сестре - мада колико су "добро" плаћени упитно је). Народ ко народ. Исто ти је вани ко и у Србији. Има један део што је отишао а био добро ситуиран - па Шапићева жеба неће да живи у Србији. Имају паре, вероватно сатн(ове) - неће да живи ту, сам је посведочио. Таквих је јако мало. Рецимо из РСрпске, из БЛуке, отишао је део људи који су ситуирани - неће да живе у тим сталним свађама политичким, и сталном исчекивању неког сукога. Непрестане тензије су у БиХ. Много људи, уопште, је отишло из БиХ баш ради тог "звецкања оружјем" на релацији Сарајево-БЛука. Један део је отишао после визне либерализације. Затим Многи су узели румунски, бугарски и мађарски пасош. Са мађарским пасошем су многи вани. Нема говора да то то "напредна интелигенција", у смислу неке надриелите - народ ко народ. Као и у Србији што је. Додао бих - ти г*внари, аутошовинисти - па гад им је г*зица зинула за ЕУ што не иду у ЕУ? Што узимају паре по Београду, нерадници, нити образовања, нити знања, нити способности - само таламуде. Нека иду у ЈеВу па да их видим како ће их дочекати? Аааа, неее....него су засели по станчугама што су им ђедови поотимали од београђана после рата, затим синови официра и те комуњарске БГ надриелите...и сад мрзе Србију, а НИШТА Србији нису дали, од ње су узели позиције (преко родитеља), најбоље школе...и сад једу г*вна! Није сито детету које се роди у Медвеђи у неком селу и оном на Врачару...уместо да се СТИДЕ, благодаре и Богу у Србији што су покупили КАЈМАК онога што је Југославија и Србија имала, а страдање оставили народу...сад једу г*вна неспосбни за било шта осим да живе од бескорисног таламуђења. Њима је у Србији као бубрегу у лоју, на западу би пропали не би имали шта да једу. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Јануар 6, 2024 Пријави Подели Написано Јануар 6, 2024 пре 17 часа, Ćiriličar рече Додао бих - ти г*внари, аутошовинисти - па гад им је г*зица зинула за ЕУ што не иду у ЕУ? Што узимају паре по Београду, нерадници, нити образовања, нити знања, нити способности - само таламуде. Нека иду у ЈеВу па да их видим како ће их дочекати? Аааа, неее....него су засели по станчугама што су им ђедови поотимали од београђана после рата, затим синови официра и те комуњарске БГ надриелите...и сад мрзе Србију, а НИШТА Србији нису дали, од ње су узели позиције (преко родитеља), најбоље школе...и сад једу г*вна! Они који су прочитали ово, вероватно мисле како сам "некултуран", вулгаран, несмирен и сл. Ево о коме и чему говорим: И стока зна неки ред, али кад се човек отргне од својих корена, вероватно му и демони позавиде на злоћи. Његова свеглупост Надглупан Надриновинар: “Сад кад дрекну православолибани, да је то наша традиција. А ломаче реално пале задњих 5-6 година, три прста подижу откад први пут видели Вука Драшковића, спојили их у позицију за сољење откад је измишљена Даница Црногорчевић, за Божић чули 1989. а до 1987. мислили да је Свети Сава добио име по Сави Ковачевићу. Амиљ.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука