Bokisha Написано Мај 22, 2023 Пријави Подели Написано Мај 22, 2023 данас сам примио решење на порез за имовину за 2018.годину.Ради се о деловима парцеле, грађевинском земљишту, при чему се раније никад није плаћао порез. Наслеђено је оставином пре 15 и више година,и никад није било решења за порез. површине делова на парцелама су око 70 квм, 160 квм и 460 квм.... да ли је ово решење за порез са оволиким закашњењем валидно? Спознај своју грешност у гордости и нетрпељивости, и смири се под јаку руку Божију, не кривећи никога осим себе. Тада ћеш видети помоћ Божију: како те Бог умирује и код оних који ти се супротстављају ствара наклонст срца према теби.Треба се прво очистити, а онда чистити,себе умудрити,а онда умудривати,постати светлост,а потом просветљивати,приближити себе Богу,па приводити,осветити, а онда освећивати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Мај 23, 2023 Пријави Подели Написано Мај 23, 2023 пре 21 часа, Bokisha рече данас сам примио решење на порез за имовину за 2018.годину.Ради се о деловима парцеле, грађевинском земљишту, при чему се раније никад није плаћао порез. Наслеђено је оставином пре 15 и више година,и никад није било решења за порез. површине делова на парцелама су око 70 квм, 160 квм и 460 квм.... да ли је ово решење за порез са оволиким закашњењем валидно? Слободно ми пусти поруку инбокс, да видим прво о чему се конкретно ради. Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука