Александар Милојков Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Definišite pedofiliju i njene posljedice? Ali ozbiljno... bez satire... 0442_feel "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Znachi dobro je vrijedelo je,pocheo je i gospodin moderator Aleksandar,koristiti iste izvore,kao i ja. Mada kada sam ja postavljala prijetio mi je sa banovanjem bez upozorenja i nazvao me da mrzim. Svakako dozvolijo i muslimanima da me nazivaju najgorim imenima. srcee 0442_feel joooj Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 "Грдио" сам те јер си постављала видео који није у складу са темом и током разговора. 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oslonac Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Definišite pedofiliju i njene posljedice? Ali ozbiljno... bez satire... 0442_feel "Ya Mukalibel kulub, sebbit kalbii ala dinik" - "O Ti, koji okrećeš ljudska srca, učvrsti moje srce u Tvojoj vjeri!" Nema prednost Arap nad nearapom, niti obrnuto. Niti, jedna rasa nad drugom rasom, niti, nacija nad drugom nacijom; osim po jačini bogobojaznosti prema njihovom Stvoritelju Allahu Dželle Šanuhu! Muhammed, sallallahu alejhi we selem, je rekao: „Doći će vrijeme kada će onaj koji sabura (strpljiv) na vjeri biti poput čovjeka koji žar u svojoj ruci drži!“ (Tirmizi) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 "Грдио" сам те јер си постављала видео који није у складу са темом и током разговора. OK! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zenki Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Sve u svemi zadovoljan sam pocetnim reakcijama na moj zadnji post. Poneki davno prezvakani pseudoargument tu i tamo iskrice netolerancije ali u poredjenju sa nekim drugim forumima ovo je idila. Doduse jos smo daleko od prihvatljivog nivoa kulture dijaloga ali se uzdam u preljepu misao cuvenog islamskog alima (ucenjaka) imama Safije r.a. koji kaze da je „covjek neprijetelj onoga sto ne poznaje”. Jasno mi je da je najveci deo srpskog naroda svoja znanja o islamu sticao iz raznoraznih epskih ciklusa i „Gorskog vijenca”. U zabludi su ako misle da su odatle ista naucili o nama, jer tamo sem iracionalne mrznje prema svemu sto je islamsko drugog i nema! Evo dokaza: Predlazem im da koliko veceras procitaju drugu suru (poglavlje) Kur’ana koje nosi naziv Al-Imran odnosno Imranova porodica (postoji Kur'an u elektronskom obliku na internetu). Iz ove casne porodice potice jedna od tri najodabranijih (uz faraonovu suprugi Asiju i Muhammedovu cerku Fatimu) zena u ljudskoj historiji – casna majka (ne bogorodica) takodje jednog od najodabranijih Bozjih Poslanika Ise (Isusa) s.a.v.s., Merjem (Marija) r.a. Nigdje necete naci ljepsi i posteniji opis ovih osoba! Mozda ce vas iznenaditi da Isus (Isa a.s.) kao ortodoksni Jevrejin nikada nije jeo svinjetinu jer je ona u Starom Zavjetu izrikom zabranjena, a bio je kao i svu muslimani obrezan sedmog dana nakon rodjenja! Mi od brace hriscana trazimo samo da Isu a.s. postuju onakvog kakvim je on doista bio, a ne kakvim im ga je (posve krivo) predstavio „apostol” Pavle koji nikada nije ni video ni cuo ovu osobu ili „sveti” car Konstantin inace organizator Nikejskog sabora o kome historija kaze sljedece: „Car August je rekao za Heroda Velikog da bi radje bio njegova svinja nego sin jer je on sinove ubijao, a svinje nije posto je bio zidov. Isto se moze djelomicno reci i za Konstantina. On je tokom vladavine ubio sina, zenu, necaka, zeninog oca i sestrinog muza, a Konstantinova prezivjela djeca Konstans I., Konstancije II. i Konstantin II. ce ocevu smrt i svoje preuzimanje krune 337. godine proslaviti masakrom svih punoljetnih potomaka blijedog Konstantina.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Ја однос са дететом од 9 година не могу назвати никако другачије него педофилија. Не желим да вас вређам, али стварно не могу то да схватим него оавко како схватам. За ту ствар - НЕМА ОПРАВДАЊА. Можете је ви трпати у којегод хоћете "законске норме", али то је педофилија. Свако њено довођење у некакве "законске оквире" је само покушај легализације и правдања. Имам девојчицу од 9 година...Она је као пеница...Помисао на мушкарца од 50 година поред ње у мени ствара бес и животињски рефлекс да гризем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Dete od 9 godina ni fizički ni psihički nije polno zrelo,ako je muhamed zaista imao odnose sa devetogodišnjim detetom zaslužio je da bude obešen za mu*a o prvo drvo! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zenki Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Za gospodina Aleksandra jedna sugestija- na njemu je hoce li je prihvatiti ili ne! Pokusajte da pronadjete iransku TV seriju (prikazana je na nekolio BiH televizija i mogu se naci sve epizode snimljene na par DVD-a) pod nazivom Hazreti Merjem, koja govori o majci Ise a.s koji je po Barnabinom jevandjelju imenom najavio dolazak posljednjeg Bozjeg Poslanika Ahmeda (Muhammeda a.s.) Bicete vrlo prijatno iznenadjeni sa koliko se postovanja muslimani odnose prema ovoj casnoj zeni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Ono je bio brak...a, vi što inputirate jeste to da je bio blud. Blud i brak dva različita pojma i suprotnosti. Jedno zabranjeno a drugo dozvoljeno i pohvalno. Danas brak hoće da prikažu kao zaostalost i primitivnost i sve više se radi ono što ne treba prije braka. Izvolite,nek` svako uzme što hoće. Na kraju ćemo vidjeti šta je dobro. ( a i u međuvremenu) Zašto se ne priča o bludu ondje gdje mu je mjesto. A,ja nikog ne branim. Lijepo čovjek prije mene napisa da je to podvala novijeg datuma,jer u ono vrijeme se pitanje braka sa mlađim osobama nije uzimalo u priču. Međutim,mene više interesuje ono sa čim je došao,nego njegov seksualni život i dunjalučke potrebe. Како је подвала новијег датума када исламски историчари о томе пишу још од VIII и IX века? Није то измислио неки хришћанин да клевета муслимане, него су сами муслимани написали у својим књигама. И ви то не негирате, него измишљате оправдања. Да вас питам нешто лично - све муслимане овде - да ли би ти легао са дететом од 9 година? Ако не - зашто не? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 a gospodina Aleksandra jedna sugestija- na njemu je hoce li je prihvatiti ili ne! Pokusajte da pronadjete iransku TV seriju (prikazana je na nekolio BiH televizija i mogu se naci sve epizode snimljene na par DVD-a) pod nazivom Hazreti Merjem, koja govori o majci Ise a.s koji je po Barnabinom jevandjelju imenom najavio dolazak posljednjeg Bozjeg Poslanika Ahmeda (Muhammeda a.s.) Bicete vrlo prijatno iznenadjeni sa koliko se postovanja muslimani odnose prema ovoj casnoj zeni! Такво Јеванђеље не постоји, односно то је лажно Јеванђеље. Опрости, мени је Црква мера да ли је нешто Јеванђеље или не. Али, уколико дођем до ове књиге, прочитаћу. Не оспоравам ваше право да изнесене тврдње против Мухамеда оспоравате и да то доказујете историјским изворима. Да, ово су тешке теме и тешка питања. Треба сад бити велики човек па издржати да и ови наши разговори остану људски и пријатељски. Штагод закључили ми о Мухамеду, ја никада нећу потцењивати ни вас ни вашу слободу да верујете. Ви сте за мене икона Божија, највредније створење Божије и ваша Богом дарована слобода је за мене светиња. Живели. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zenki Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Barnaba je inace kao i Petar za razliku od Pavla doista bio havarijun (apostol odnosno ashab) I Barnaba i Petar su vrlo brzo nakon sto se Savle iz Tarzusa naprasno "preobratio" i poceo, njima koji su proveli godine druzeci se sa Isom a.s. da drzi predavanja o ispravnosti njihovog ucenja, dosli u tezak sukob sa njim zbog ogavnih neistina koje je govorio o ovom Bozjem Poslaniku Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Март 15, 2010 Пријави Подели Написано Март 15, 2010 Хајде Енизе, реци шта каже Куран на ову тешку и експлозивну тему (не)педофилије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука