Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Зенки, осуђујемо све злочине који су се догодили.

У то ко је крив или "кривљи" не би да улазим јер је политичко питање и злоупотребљава се превише. Нити му је место на овом форуму.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ne ispustajte iz vida gospodine Aleksandre da ubijanje djece i silovanje maloljetvica  naredjuje (navodno) jedan od najodabranijih Bozjih Poslanika - Mojsije (Musa a.s.)

Kakav je to Boziji Poslanik koji ljudima naredjuje ovako gnusna (ne)djela!

Da nas Allah dz.s. sacuva od ovakvih potvora na njegove Odabranike!!

Подели на овим сајтовима

Ok nije to ono što važi za krščane, to ok ali ovdje se postavlja pitanje zar da bog naredi egzekuciju i žena koje su spoznale muškarce!Samo se postavlja pitanje koji je to ginekološki metod vojnik koristio da vidi da li je žena nevina ili nije(Govorimo o vremenu koje je bilo prije nekoliko hiljada godina)Ovdje mi liči na jedno veliko silovanje.Ali opet bih zamolio komentar iz vjerskih knjiga krščana o ovome slučaju!

За нас је то само јеврејска историја и ништа више. Да ли је било силовања, не знам. Вероватно јесте. Опет, морате нас разумети како ми схватамо богонадахнуће писаца. Не тако да Бог шапуће на уво писцу шта да пише.

Подели на овим сајтовима

Ok nije to ono što važi za krščane, to ok ali ovdje se postavlja pitanje zar da bog naredi egzekuciju i žena koje su spoznale muškarce!Samo se postavlja pitanje koji je to ginekološki metod vojnik koristio da vidi da li je žena nevina ili nije(Govorimo o vremenu koje je bilo prije nekoliko hiljada godina)Ovdje mi liči na jedno veliko silovanje.Ali opet bih zamolio komentar iz vjerskih knjiga krščana o ovome slučaju!

За нас је то само јеврејска историја и ништа више. Да ли је било силовања, не знам. Вероватно јесте. Опет, морате нас разумети како ми схватамо богонадахнуће писаца. Не тако да Бог шапуће на уво писцу шта да пише.

Hvala Aleksandre na odgovoru!
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ne ispustajte iz vida gospodine Aleksandre da ubijanje djece i silovanje maloljetvica  naredjuje (navodno) jedan od najodabranijih Bozjih Poslanika - Mojsije (Musa a.s.)

Kakav je to Boziji Poslanik koji ljudima naredjuje ovako gnusna (ne)djela!

Da nas Allah dz.s. sacuva od ovakvih potvora na njegove Odabranike!!

Не улазим у Божије разлоге што је допустио овакав покољ, а нити Мојсија узимам, после Христа, за меру и водиљу у животу. Мојсије је просто само епизода. Значајна епизода, али само епизода.

Али, ово није одговор на проблем односа према женама у исламу.

Подели на овим сајтовима

A kako ono Hrist (Isa a.s.) rece:

Nisam dosao da ukinem......

Не можеш рећи да је горњи цитат Закон. Тора је Закон и то је оно о чему Христос говори. О томе смо већ расправили и можеш читати на некој од тема.

Подели на овим сајтовима

Slazem se inace da je polozaj zene u svijetu uopste pa i u islamskom vrlo aktuelan!

Evo u Beogradu je u toku izgradnja trece sigurne kuce, a po podacima nadleznih sluzbi nekoliko desetina zena je u Srbiji samo u toku prosle godine izgubilo zivot u "porodicnom nasilju"

Da i ne govorimo o incestima, abortusima (jako rasiren kod srednjoskolki), trgovini bjelim robljem, mobingu....

Подели на овим сајтовима

Ма дај Зенки, немој молим те...

Код нас је то прекршај закона док је у Исламу легализовано насиље над девојчицама и женама и то не може да се оправда никако.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма дај Зенки, немој молим те...

Код нас је то прекршај закона док је у Исламу легализовано насиље над девојчицама и женама и то не може да се оправда никако.

Gdje je to legalizovano?

U kojem islamu?

vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ako je Hrist (Isa a.s.) Vama mjera svih stvari onda Vam citiram njega:

Nisam dosao da ukinem......

Ili mozda i njegove rijeci ne prihvatate!

Рекох, растумачили смо те речи на форуму и не бих да се понављамо. Ако те интересује, имаш горе претраживач па мало прочешљај по темама.

Подели на овим сајтовима

Да, Библија је Божија реч, али и људска реч. Исто као што је и историја спсења људског рода историја деловања Бога и човека. Писац Реч Божију саопштава онако како схвата, а не шапуће му Бог на уво. Ми у такво надахнуће НЕ ВЕРУЈЕМО. Отуда, наведене крваве речи видимо као људско схватање (јеврејско схватање) воље Божије. Библија није пала са неба, већ је писана људском руком и људским језиком.

И немојте овде, молим вас, са покличима да ништа није разјашњено. Имали смо сасвим нормалан дијалог са припадницима муслиманске вере, те вас молим да то не кварите.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...