Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Ја бих радо,вала,али чекам госте...лепо се испричајте уз кафицу. ako Andrej natrci na jordanskog Palestinca,ostace do ujutru 4chsmu1 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Поздрави Хаџи Зеку.vazi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Браћо,ваља ли ово? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8092.new.html#new ova tema ne moze da se vidi 0707_readkada otvorim link pise mi: "Изгледа да тема или форум коју тражите не постоји или немате довољно привилегија да бисте је видели." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Браћо,ваља ли ово? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8092.new.html#new ova tema ne moze da se vidi 0707_readkada otvorim link pise mi: "Изгледа да тема или форум коју тражите не постоји или немате довољно привилегија да бисте је видели." Dobar solo i gvozdena vrata otvara. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Браћо,ваља ли ово? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8092.new.html#new Ја мислио да пребациш ове наше музичке поруке тамо, не било ти заповеђено. Ово за зубе и нокте је била шала, мада је занимљиво какво је било окружење. 0707_read ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Пребацићу...шаљивџијо један! 0707_read Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Зар се овде текст,и поред непрецизно формулисаног питања које је постављено Мухамеду,не односи на животиње које планирају да заробе а не на ...види се из контекста,зар не? Или сам ја нешто погрешно тебе схватио? Да односи се на животиње. Друго није забрањено зубима и ноктима... 0707_read ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Море пусти то сад...не знам како да пребацим оне музичке поруке у нови топик? 0707_read Питаћу Меду,па ћемо их пребацити ускоро...е,јесам тупсон,само такав. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Зар се овде текст,и поред непрецизно формулисаног питања које је постављено Мухамеду,не односи на животиње које планирају да заробе а не на ...види се из контекста,зар не? Или сам ја нешто погрешно тебе схватио? Да односи се на животиње. Друго није забрањено зубима и ноктима... 0707_read ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Зар се овде текст,и поред непрецизно формулисаног питања које је постављено Мухамеду,не односи на животиње које планирају да заробе а не на ...види се из контекста,зар не? Или сам ја нешто погрешно тебе схватио? Да односи се на животиње. Друго није забрањено зубима и ноктима... 0707_read ... Мислио сам на воће и поврће. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Зар се овде текст,и поред непрецизно формулисаног питања које је постављено Мухамеду,не односи на животиње које планирају да заробе а не на ...види се из контекста,зар не? Или сам ја нешто погрешно тебе схватио? Да односи се на животиње. Друго није забрањено зубима и ноктима... 0707_read ... Мислио сам на воће и поврће. aha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Зар се овде текст,и поред непрецизно формулисаног питања које је постављено Мухамеду,не односи на животиње које планирају да заробе а не на ...види се из контекста,зар не? Или сам ја нешто погрешно тебе схватио? Да односи се на животиње. Друго није забрањено зубима и ноктима... 0110_hahaha ... Мислио сам на воће и поврће. 0707_read Кажем ја...брадати шаљивџија! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Мислио сам на воће и поврће. :cheesy: Кажем ја...брадати шаљивџија! Ти ће ми кажеш, гле какав си ко неки муџахид... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Мислио сам на воће и поврће. :cheesy: Кажем ја...брадати шаљивџија! Ти ће ми кажеш, гле какав си ко неки муџахид... Какав муџахид! Да ме видиш сада како изгледам...ошишан на кратко и брадат,ко вехабија...еволуирао сам! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Овако некако: ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука