Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 da se vratimo na temu.ako vec hoces da imas hadise kojima bi mogao da mases okolo,narezacu ti svih 8 knjiga Buharije.cak i bitka na Hajbaru ima.pa ces imati. Имам Бухарију, свих 8 књига као и скраћену верзију Сахих Муслима, Тефсир Ибн Кесира на Босанском (и свих 10 књига на Енглеском) и још доста књига. Може размена, но проблем. 0110_hahaha ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 he....pazi ovo.ja tu cast nisam imao.odlicno.bio sam na tom koncertu. Био је то мастерклас у СКЦ-у јануара 2007, имам супер снимак. 0110_hahaha П.С. Одосмо с` теме... Модерација, може да ових неколико порука издвојите у посебну тему "Гитар манија" или тако нешто? Хвала унапред. cekaj bre...na youtube sam video neki snimak sa tvojim potpisom.ili je to bio jos neki zvonko.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 da se vratimo na temu.ako vec hoces da imas hadise kojima bi mogao da mases okolo,narezacu ti svih 8 knjiga Buharije.cak i bitka na Hajbaru ima.pa ces imati. Имам Бухарију, свих 8 књига као и скраћену верзију Сахих Муслима, Тефсир Ибн Кесира на Босанском (и свих 10 књига на Енглеском) и још доста књига. Може размена, но проблем. 0110_hahaha razmena?ne znam kud cu i sa ovim sta imam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 cekaj bre...na youtube sam video neki snimak sa tvojim potpisom.ili je to bio jos neki zvonko.... Има и мојих снимака, само немој да се искомплексираш опет... 0110_hahaha razmena?ne znam kud cu i sa ovim sta imam. Исти случај... Ибн Кесир у пуној верзији има 5698 страница, треба петнаес` година да се прочита све. Једино има смисла користити као референцу кад неки ајет није јасан. То ови теолози нека читају редом, за шта их плаћамо. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 cekaj bre...na youtube sam video neki snimak sa tvojim potpisom.ili je to bio jos neki zvonko.... Има и мојих снимака, само немој да се искомплексираш опет... 0110_hahaha razmena?ne znam kud cu i sa ovim sta imam. Исти случај... Ибн Кесир у пуној верзији има 5698 страница, треба петнаес` година да се прочита све. Једино има смисла користити као референцу кад неки ајет није јасан. То ови теолози нека читају редом, за шта их плаћамо. daj linkove sa tvojim snimcima. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 cekaj bre...na youtube sam video neki snimak sa tvojim potpisom.ili je to bio jos neki zvonko.... Има и мојих снимака, само немој да се искомплексираш опет... 0110_hahaha razmena?ne znam kud cu i sa ovim sta imam. Исти случај... Ибн Кесир у пуној верзији има 5698 страница, треба петнаес` година да се прочита све. Једино има смисла користити као референцу кад неки ајет није јасан. То ови теолози нека читају редом, за шта их плаћамо. znam da je pozamasno.ibn abasov izbegavaj,jer se prica da tefsir pod njegovim potpisom i nije njegov. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 cekaj bre...na youtube sam video neki snimak sa tvojim potpisom.ili je to bio jos neki zvonko.... Има и мојих снимака, само немој да се искомплексираш опет... 0110_hahaha razmena?ne znam kud cu i sa ovim sta imam. Исти случај... Ибн Кесир у пуној верзији има 5698 страница, треба петнаес` година да се прочита све. Једино има смисла користити као референцу кад неки ајет није јасан. То ови теолози нека читају редом, за шта их плаћамо. znam da je pozamasno.ibn abasov izbegavaj,jer se prica da tefsir pod njegovim potpisom i nije njegov.Имаш ли Мирсаде можда ти нешто од тога у електронској форми а да није ибн Абасовово? Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 cekaj bre...na youtube sam video neki snimak sa tvojim potpisom.ili je to bio jos neki zvonko.... Има и мојих снимака, само немој да се искомплексираш опет... 0110_hahaha razmena?ne znam kud cu i sa ovim sta imam. Исти случај... Ибн Кесир у пуној верзији има 5698 страница, треба петнаес` година да се прочита све. Једино има смисла користити као референцу кад неки ајет није јасан. То ови теолози нека читају редом, за шта их плаћамо. znam da je pozamasno.ibn abasov izbegavaj,jer se prica da tefsir pod njegovim potpisom i nije njegov.Имаш ли Мирсаде можда ти Тефсир у електронској форми који није ибн Абасов?ibn Kesirov.narezao sam Andreju.ako hoces,i tebi cu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 cekaj bre...na youtube sam video neki snimak sa tvojim potpisom.ili je to bio jos neki zvonko.... Има и мојих снимака, само немој да се искомплексираш опет... 0110_hahaha razmena?ne znam kud cu i sa ovim sta imam. Исти случај... Ибн Кесир у пуној верзији има 5698 страница, треба петнаес` година да се прочита све. Једино има смисла користити као референцу кад неки ајет није јасан. То ови теолози нека читају редом, за шта их плаћамо. znam da je pozamasno.ibn abasov izbegavaj,jer se prica da tefsir pod njegovim potpisom i nije njegov.Имаш ли Мирсаде можда ти Тефсир у електронској форми који није ибн Абасов?ibn Kesirov.narezao sam Andreju.ako hoces,i tebi cu.Ако може,брате,био бих ти захвалан. 0110_hahaha Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 podrzavam ideju za otvaranje teme.....i ja podrzavam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 daj linkove sa tvojim snimcima. Ево овде један: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3754.msg98484.html#msg98484 znam da je pozamasno.ibn abasov izbegavaj,jer se prica da tefsir pod njegovim potpisom i nije njegov. Добро да се зна, хвала. Имаш ли Мирсаде можда ти нешто од тога у електронској форми а да није ибн Абасовово? Ево поставио сам скраћену верзију Тефсира Ибн Кесира на Босанском овде: Amme_dzuz_Ibn_Kesir Пуна верзија (Енглески) има 32МБ ако некога баш интересује нек јави... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију на српском. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
mikael_pasa Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 cekaj bre...na youtube sam video neki snimak sa tvojim potpisom.ili je to bio jos neki zvonko.... Има и мојих снимака, само немој да се искомплексираш опет... razmena?ne znam kud cu i sa ovim sta imam. Исти случај... Ибн Кесир у пуној верзији има 5698 страница, треба петнаес` година да се прочита све. Једино има смисла користити као референцу кад неки ајет није јасан. То ови теолози нека читају редом, за шта их плаћамо. znam da je pozamasno.ibn abasov izbegavaj,jer se prica da tefsir pod njegovim potpisom i nije njegov.Имаш ли Мирсаде можда ти Тефсир у електронској форми који није ибн Абасов?ibn Kesirov.narezao sam Andreju.ako hoces,i tebi cu.Ако може,брате,био бих ти захвалан. dobijes u Utorak u centru,ako Bog da,ako ne pre. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију. А можда добијеш и кахву, што се не служи онлајн... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију. А можда добијеш и кахву, што се не служи онлајн... Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука