Jump to content

Ислам

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију.

Ако је то пуна верзија на нашем језику онда `оћу и ја.

Мирсаде, поставио сам и "Ангелину". Сад је на тебе и Требника ред. :)

od svih muzicara najvise volim Dzordza Harisona.a od grupa Pink Floyd.
Фино,фино...има много музичара који ме инспиришу али посебно волим Џонија Винтера и Жако Пасторијуса...један цепа жице на соло,а други на бас гитари.  4chsmu1 Група омиљених има доста и разним жанрова су.
evo,upravo sam ti narezao disk.kako ti odgovara,ili Utorak ili da dodjes po ovo.
Данас не могу...једино у понедељак или у уторак...како теби одговара.Хвала ти пуно! :)

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Хвала пуно и теби Звонко! Ипак,драго ми је што ћу добити од Мирсада пуну верзију.

Ако је то пуна верзија на нашем језику онда `оћу и ја.

Мирсаде, поставио сам и "Ангелину". Сад је на тебе и Требника ред. :)

od svih muzicara najvise volim Dzordza Harisona.a od grupa Pink Floyd.
Фино,фино...има много музичара који ме инспиришу али посебно волим Џонија Винтера и Жако Пасторијуса...један цепа жице на соло,а други на бас гитари.  4chsmu1 Група омиљених има доста и разним жанрова су.
evo,upravo sam ti narezao disk.kako ti odgovara,ili Utorak ili da dodjes po ovo.
Данас не могу...једино у понедељак или у уторак...како теби одговара.Хвала ти пуно! :)
oki doki.ovde sam stalno.mislim,na poslu.a u Utorak sam u Art centru.ako Bog da,vidimo se barem tamo.:)
Подели на овим сајтовима

Како желите да се зове топик? од тога зависи где ћу га сместити.

"Форумски гитаристи и пробисвети".

...ал сте сви запенили "сеци,сеци" као де се дешава не знам шта!  4chsmu1

Па је л` тема Ислам ил` није. Само не смеш зубима и ноктима:

Постављена слика

Зар се овде текст,и поред непрецизно формулисаног питања које је постављено Мухамеду,не односи на животиње које планирају да заробе а не на ...види се из контекста,зар не? Или сам ја нешто погрешно тебе схватио?

Подели на овим сајтовима

oki doki.ovde sam stalno.mislim,na poslu.a u Utorak sam u Art centru.ako Bog da,vidimo se barem tamo.

Није стално тамо. Ја сам га чекао цирка 60 минута. 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

...ал сте сви запенили "сеци,сеци" као де се дешава не знам шта!  4chsmu1

Постављена слика

Зар се овде текст,и поред непрецизно формулисаног питања које је постављено Мухамеду,не односи на животиње које планирају да заробе а не на ...види се из контекста,зар не? Или сам ја нешто погрешно тебе схватио?
ipak moram da mu dam hadise.ovi njegovi su malo....:)....sala.na sajtu islamhouse je ova zbirka.moracu da pogledam o cemu se radi.
Подели на овим сајтовима

oki doki.ovde sam stalno.mislim,na poslu.a u Utorak sam u Art centru.ako Bog da,vidimo se barem tamo.

Није стално тамо. Ја сам га чекао цирка 60 минута. :)

4chsmu1

Браћо,ваља ли ово?

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,8092.new.html#new

Подели на овим сајтовима

...ал сте сви запенили "сеци,сеци" као де се дешава не знам шта!  4chsmu1

Постављена слика

ipak moram da mu dam hadise.ovi njegovi su malo....:)....sala.na sajtu islamhouse je ova zbirka.moracu da pogledam o cemu se radi.
ovako...hadis se odnosi na generalni odnos ka stvorenju kojemu se oduzima zivot.poklapa se sa propisom "ako morate da ubijete(misli se na zivotinju za hranu,ili neprijatelja u bitci),ubijte na najlepsi moguci nacin(najhumaniji).ko poznaje istoriju zna kakvo su sve oruzje u to doba pravili ljudi u tim krajevima.kojekakve kuke od kandzi i bodeze od zuba,a sve u cilju mucenja protivnika.ili iz tradicionalistickog odnosa ka lovu.
Подели на овим сајтовима

:)

Браћо,ваља ли ово?

Брате Соломоне, цар си икономије. Ја бих им пребацио овај део већ 100 пута до сада у тему којој сам дам назив. Make an executive decision!  4chsmu1

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

:)

Браћо,ваља ли ово?

Брате Соломоне, цар си икономије. Ја бих им пребацио овај део већ 100 пута до сада у тему којој сам дам назив. Make an executive decision!  4chsmu1

ajde do mene,pa na kafu da idemo.ok?

poziv vazi za sve

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...