Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

Грех је и неморал да се девојке и жене облаче тако да се им се виде голе ноге, груди, стомак, или да им се преко одеће истичу телесне облине.

Sve ono sto ja volim da vidim

Je li? Živa duša,bre  0102_laugh

Jes sta da radim kad sam gresan

Idi na plažu  0102_laugh

0102_laugh

Подели на овим сајтовима

A šta one koji su van sveta,koji su retko u dodiru sa ženama (ili obrnuto),ili nikako...šta njih nagoni na blud i bludne pomisli?  0102_laugh

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

A šta one koji su van sveta,koji su retko u dodiru sa ženama (ili obrnuto),ili nikako...šta njih nagoni na blud i bludne pomisli?  0102_laugh

Kako se monasi bore sa tim-ne znam. Ali ako nije monah, i nije u dodiru sa zenama...to mi nije normalno, ko zna sta se njemu vrti po glavi.

Подели на овим сајтовима

Evo da i ja prispijem s nekakvim tim otkrićima! Tamo u tom Iranu gdje vladaju ponešto drugačiji pojmovi po pitanju pojmova šta je to gol/gola ili obučen/obučena imaju i slike kako izgledaju ženske normalno obučene, da ne bi bilo kakve zabune!

Pogledajte!

shop.jpg

Evo, ovako je to normalno!

sexy-hijab.jpg

Ali može i ovako, to samo ako se bavite tim najstarijim zanatom na svijetu,

Imaju ih i tamo ali i one moraju biti prikladno obučene, ovako nekako, nema izuzetaka!

A muški?

arab_man.gif

Pa ovako bi to bilo najidealnije!

Подели на овим сајтовима

A šta one koji su van sveta,koji su retko u dodiru sa ženama (ili obrnuto),ili nikako...šta njih nagoni na blud i bludne pomisli?  0102_laugh

Kako se monasi bore sa tim-ne znam. Ali ako nije monah, i nije u dodiru sa zenama...to mi nije normalno, ko zna sta se njemu vrti po glavi.

Ovo je jace od mene moram  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

ČUDO NEVIĐENO / Otac Makarije "čudotvorac"

Подели на овим сајтовима

Pa nagone ih sopstvene pomisli,koje ima svaki čovek i ne moraju pod obavezno da budu u dodiru sa suprotnim polom da gledaju nečije telo,ili razgolićenost pa da takve pomisli time budu izazvane.Jednostavno pali smo greh nas svuda prožima,u umu i u telu pa i usrcu,nije niko drugi kriv za to do nas samih.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

A šta one koji su van sveta,koji su retko u dodiru sa ženama (ili obrnuto),ili nikako...šta njih nagoni na blud i bludne pomisli?  0409_feel

Ovo je jace od mene moram  0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh

ČUDO NEVIĐENO / Otac Makarije "čudotvorac"

Ne oce Leontije, to je sto bi prost narod rekao dobra  girls036  0102_laugh 0409_feel 0102_laugh 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Evo da i ja prispijem s nekakvim tim otkrićima. tamo u tom Iranu gdje vladaju ponešto drugačiji pojmovi po pitanju pojmova šta je to gol/gola ili obučen/obučena imaju i slike kako izgledaju ženske normalno obučene, da ne bi bilo kakve zabune!

Pogledajte!

shop.jpg

Evo, ovako je to normalno!

au bate 0102_laugh, ja ovo da vidim na ulici pobego bi glavom bez obzira 0102_laugh

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Dyna to  je valjda i cilj ovakvog oblačenja,zar ne? 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Pa dobro,to je čini mi se islamska verska kultura oblačenja,i ja to poštujem,ali  naravno sa pravoslavljem veze nema.

Zajrone ova gornja fotka mi više liči na oblačenje nekog reda rimokatoličkih monaha nego na islamsko oblačenje .

Подели на овим сајтовима

Pa dobro,to je čini mi se islamska verska kultura oblačenja,i ja to poštujem,ali  naravno sa pravoslavljem veze nema.

3EFBFFFF02263E3300170132F922_full.jpg?cpcode=35395

Treba prvo raščistiti to jel grijeh uopšte na neko more kao hrišćan ići dok drugi u Africi itd. gladuju. Možda je bolje i više u hrišćanskom duhu te pare što bi ih ionako na moru proćerdali sa ženom i djecom razdijeliti onim bradatim čikama što prose pred supermarketima jer nemaju šta jesti i prespavaju u parku, pod mostom i po autobusnim i željezničkim stanicama. A umjesto na more otići na godišnji odmor u manastir i posvetiti se postu, molitvi. teškom fizičkom poslu i radu na suncu i najvećoj žegi u po ljeta i po polju dirinčit s lopatom i motikom, trapit tijelo i krotit tjelesne strasti, slasti, požude i želje.

Подели на овим сајтовима

E,sad naravno tako bi bilo najbolje,ali u Srbiji,bar ljude koje ja poznajem retko ko ima mogućnosti da ode na bilo kakvo letovanje,naročito na more,jer nema nekih osnovnih sredstava za život.Tako da to može da se više odnosi na neke druge zemlje i neke druge hrišćane kojima finansijski odlazak na letovanje nije neki naročiti problem.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...