Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

Пре плаже у цркву на јутарњу службу .За мене је битно ипак , да где год да одем на више дана, да у близини има црква.

Za tu priliku treba poneti i jednu visenamensku maramu . Ujutru na glavi , uvece oko struka ... Na moru nisam bila godinama , nikad nisam imala vremena ... Mene to uopste ne potresa , mislim na gola telesa ...

:351780:

Подели на овим сајтовима

Што да не, летовање не подразумева обавезно плажу, купање и свлачење. Летовање може да буде и одмор на планини.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Za tu priliku treba poneti i jednu visenamensku maramu . Ujutru na glavi , uvece oko struka ... Na moru nisam bila godinama , nikad nisam imala vremena ... Mene to uopste ne potresa , mislim na gola telesa ...

Plaža je zapravo slična pustinji...otkrivanje sebe, pesak, borba sa strastima....nema tu ništa loše, naprotiv, može da bude spasonosno.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Ево, овај лик каже да може у Црну Гору, ако је јануар или фебруар и ако се очи држе затворене, а што је, уз сав апсурд, либералнији став од оног који мирјанима проповедају неки монаси из православних манастира.

Подели на овим сајтовима

• Гости
On 2/22/2016 at 10:05, Ненад. рече

Што да не, летовање не подразумева обавезно плажу, купање и свлачење. Летовање може да буде и одмор на планини.

Ova tema je nastala kada sam preneo pitanje prepodobne Nede sa Ihtusa. Tamo je otvoreno pitala da li smeju da letuju na MORU.

Цитат

– Draga braćo i sestre, da li pravoslavni hrišćani mogu da letuju i da se skidaju i leže na plaži faktički goli? Ovo je ozbiljno pitanje, jer je bila postavka teme da je loše letovati samo u Hrvatskoj. A ja vas pitam da li je u redu ostavljati pare i podržavati bilo koju drugu zemlju koja je bila protiv Srbije, a takvih zemalja je puno, ako ne i ceo svet? Šta može da traži pravoslavni hrišćanin u Egiptu, Hrvatskoj, Španiji, Italiji? Može da poseti pravoslavne svetinje i da da prilog. Vlada velika zaslepljenost i bes. Hrišćanin nema potrebe za letovanjem jer njemu je Gospod odmor i uteha. Šta se radi na odmoru – snishodi se telu svome, ugađa se. Svaki hrišćanin ima svoj odmor koga treba da se drži. Nedelja i praznici – crvena slova – su dani odmora i sećanja na Gospoda našeg raspetog Isusa Hrista. To je dovoljno, a ko to ne drži njemu je i potrebno da ide na odmorišta – pišu na ovom forumu, pa nastavljaju:

http://www.telegraf.rs/vesti/310137-hit-smeju-li-pravoslavci-da-idu-na-more

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...